Nieuws

Verhuisbericht

Silke - 04 oktober 2021

We gaan verhuizen! Op ongeveer 5 minuten rijden van ons huidige pand zullen KNNS en partner NXToffice.nl huisvesten. Dat betekent dat Wijchen wordt ingeruild voor het mooie Nijmegen en dat we van standaard kantoor naar experience center gaan. De verwachting is dat we in kwartaal 1 van 2022 ons intrede zullen doen.

Vaarwel huidige kantoorruimte

Als bedrijf hebben we de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt en zijn we veranderd. We hebben ons aanbod van producten en diensten uitgebreid en bewust een splitsing gemaakt tussen KNNS & NXToffice.nl. Het huidige pand past daarom eigenlijk al een tijd niet meer bij ons. We zijn frontrunner op elk vlak en dat willen we maar al te graag laten zien. Een verhuizing ligt dus helemaal in lijn met onze strategie. De volgende fase is aangebroken. 

Hallo experience center!

Het gloednieuwe pand is onlangs opgeleverd en we hebben de sleutel al gekregen. Aankomende maanden gaan we aan de slag met de inrichting. De nieuwe werkplek staat volledig in het teken van hybride werken. We hebben de flexwerkplekken, stilteruimtes en vergaderruimtes zo efficiënt mogelijk ingedeeld. Daarnaast hebben we ook, hoe kan het anders, extra aandacht besteed aan de technologie. (Online) vergaderen, het opnemen van webinars, podcasts en presenteren moet zonder al te veel ‘gedoe’ kunnen. Dit willen we ook klanten laten ervaren. In het auditorium kunnen we straks webinars geven of andere events organiseren. Podcasts nemen we op in de “podcast room”. We hebben vaak stilgestaan bij de vraag “hoe kunnen we vanuit ons nieuwe kantoor met dezelfde mensen een nóg meer toekomstbestendige en hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten leveren?”. De oplossing: ons beheer & support team krijgt een hele aparte sectie, een Networking Operations Centre, waar ze de omgevingen van onze klanten kunnen monitoren en beheren. Met alle onderdelen van een hybride werkomgeving is rekening gehouden. We willen een ontmoetingsplek voor medewerkers en bezoekers creëren. Bovenal moet het een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Verhuizing volgen? 

Houd onze LinkedIn-pagina en de tijdlijn op onze website goed in de gaten voor de laatste updates omtrent de verhuizing. Vragen? Dan kun je ons altijd een chatberichtje sturen of bellen.

Misschien ook interessant.

Bekijk overzicht