Nieuws

Team KNNS gaat een zware uitdaging aan

Silke - 20 mei 2021

Team KNNS gaat een nog onbekende berg beklimmen voor het goede doel! Vier collega’s gaan de pittige uitdaging aan. Welke berg ze gaan beklimmen, dat horen ze één week voor vertrek.

Steun team KNNS

We go vital

Bij KNNS vinden we vitaliteit van medewerkers erg belangrijk. Vitaliteit is altijd een aandachtspunt geweest, maar dit jaar gaan we er extra aandacht besteden. Dat Marcel Wijdeven, Jos Bredero, William van den Berg en Bas van Ooijen zich hebben ingeschreven voor Mystery Mountain motiveren we en ondersteunen we hen waar nodig. Maar zij gaan het niet alleen doen. Alle collega’s dragen hun steentje bij, want gezamenlijk halen we geld op voor het goede doel.

Winnen doen we samen

Onze klant DESTIL organiseert nu al voor de zesde keer het event Mystery Mountain. Meerdere malen hebben we als sponsor deelgenomen en nu voor de eerste keer vanuit een andere hoek. De fanatiekelingen die zich hebben aangemeld gaan in twee verschillende disciplines een berg beklimmen, namelijk op de mountainbike en hardlopend.

Alles met één doel

Het primaire goede doel van het evenement is al meerdere jaren Orange Babies. Zij streeft naar een hiv-vrije samenleving. Mede dankzij de steun van Mystery Mountain zijn in 2017 alle baby’s die zijn geboren binnen dit project hiv-vrij ter wereld gekomen. De overige goede doelen waar onze collega’s zich voor in gaan zetten zijn KiKa (Kinderen Kankervrij!) en het Helen Dowling Instituut (psychologische zorg bij kanker). Zij hebben deze doelen zelf aangedragen. Drie hele mooie doelen waar we vanuit KNNS natuurlijk graag aan willen bijdragen.

Help ons de top te bereiken!

Eén week voor vertrek horen de mannen welke berg ze gaan beklimmen, spannend! Voor nu traint Team KNNS hard om zich voor te bereiden op de klim. En de rest? Die zetten zich minstens net zo hard in om het geld bij elkaar te krijgen.

Wil jij ons ook helpen ons doel te behalen en deze goede doelen te steunen?

Stay updated

Volg de mannen op Strava.

Jos, Bas, Marcel en William.

Misschien ook interessant.

Bekijk overzicht