Veiligheid

Moeiteloos voldoen aan wet- en regelgeving

Hoe bescherm ik belangrijke klantdata? Hoe voorkom ik een datalek? Ik wil naar de Cloud, maar hoe veilig is dat? Hoe kunnen medewerkers veilig vanuit huis werken? Het beschermen van je IT omgeving is meer dan een dagtaak. Door IT goed in te zetten, kun je met een gerust hart gebruik maken van de Cloud.

Volledige controle op IT security

De gevolgen van het niet goed beveiligingen van je IT omgeving zijn groot. Als organisatie wil je daarom precies weten waar je zwakheden liggen op dit gebied. In control zijn in letterlijk alles wat met veiligheid te maken. Doordat je inzicht hebt in de valkuilen, weet je ook meteen waar je verbeterpunten liggen. Dit is niet alleen voor de continuïteit van je bedrijf van belang, maar bijvoorbeeld ook voor het voldoen aan alle wet- en regelgeving.  

Microsoft 365. Security by design.

Alle tools binnen Microsoft 365 zijn ontworpen met veiligheid en privacy in het vizier. Zo kun je per bestand aangeven op welk niveau deze beveiligd moet worden. Afhankelijk van de bepaalde graad kun je met track en trace zien waar een document is. Je ziet daarmee snel of en wanneer data de organisatie dreigt te verlaten. Als de data de organisatie verlaat, wordt er een beveiligingsincident aangemaakt. Zo houd je altijd controle.

Veiligheidsrisico’s voorkomen door proactief beheer

Door je data, netwerk en devices te beheren vanuit één centrale omgeving, kun je veiligheidsrisico’s vroeg signaleren en proactief oplossen. Maar je kunt ook laptops of telefoons op afstand blokkeren als deze gestolen worden of verloren raken. Zo voorkom je datalekken en bijbehorende imagoschade. Door het monitoren van gedragspatronen van mensen op devices, voorkomen we beveiligingsincidenten. Afwijkend gedrag wordt meteen herkend en automatisch gestopt.

Cybersecurity goed geregeld aan de hand van een gefundeerde aanpak

Het beveiligen van je IT-omgeving is een continu verbeterproces. Daarvoor hanteren wij een vaste, gefundeerde aanpak. Stapsgewijs begeleiden we je naar een gewenst niveau van cybersecurity. Met altijd jullie eigen beveiligingsbeleid als uitgangspunt. Doordat we maatregelen treffen op zowel techniek als gedrag staat er een goede basis voor de beveiliging van je IT omgeving. Deze maatregelen worden 24/7 gemonitord zodat we beveiligingsincidenten voorkomen in plaats van achteraf te genezen.

 

Zo doen we dat