Veiligheid

Moeiteloos voldoen aan wet- en regelgeving

Hoe bescherm ik belangrijke klantdata? Hoe voorkom ik een datalek? Ik wil naar de cloud, maar hoe veilig is dat? Het beschermen van je IT omgeving is meer dan een dagtaak. Door IT goed in te zetten, kun je met een gerust hart gebruik maken van de cloud.

Voor eens en altijd goed geregeld

Jouw overstap naar de Cloud is een uitstekend moment om veiligheid en privacy goed te regelen. De basis vormt de wet- en regelgeving waar je aan moet voldoen én de bescherming van je intellectuele eigendom. Op basis daarvan adviseren we je over technische en organisatorische maatregelen die werkplekken, data en devices veilig houden. Van eenvoudige oplossingen zoals een wachtwoordkluis of firewall tot het versleutelen van data of het opzetten van een structuur waarmee je toegangsmogelijkheden kan beperken op basis van het type apparaat, gebruiker, locatie of applicatie.

Microsoft 365. Security by design.

Alle tools binnen Microsoft 365 zijn ontworpen met veiligheid en privacy in het vizier. Zo kun je per bestand aangeven op welk niveau deze beveiligd moet worden. Afhankelijk van de bepaalde graad kun je met track en trace zien waar een document is. Je ziet daarmee snel of en wanneer data de organisatie dreigt te verlaten. Als de data de organisatie verlaat, wordt er een beveiligingsincident aangemaakt. Zo houd je altijd controle.

Veiligheidsrisico’s voorkomen door proactief beheer

Door je data, netwerk en devices te beheren vanuit één centrale omgeving, kun je veiligheidsrisico’s vroeg signaleren en proactief oplossen. Maar je kunt ook laptops of telefoons op afstand blokkeren als die gestolen wordt of verloren raakt. Zo voorkom je datalekken en bijbehorende imagoschade.

Veiligheid en privacy toekomstbestendig geregeld


Tijdens iedere stap van het proces hebben we aandacht voor veiligheid en privacy. We bedenken een structuur voor rollen en het veiligheidsbeheer van jouw IT omgeving. In samenwerking met juridische specialisten bepalen we het beveiligingsniveau van jouw omgeving en data. Zo treffen we toekomstbestendige maatregelen en kun je zorgeloos gebruik maken van de cloud.

Zo doen we dat