Samenwerken

Slim en efficiënt samenwerken dankzij een digitale werkplek

Werken waar en wanneer je wil. Thuis, op kantoor of op je tablet in de trein. Eenvoudig samenwerken met collega’s en externe partners. Een digitale werkplek zorgt voor een hogere productiviteit én tevreden medewerkers.

Hogere productiviteit

Digitaal samenwerken betekent vrijheid. Om te werken waar en wanneer je wilt. Overal toegang tot alle bestanden, eenvoudig tegelijk documenten bewerken en snel contact opnemen met collega’s. En dat is handig, vooral wanneer mensen op verschillende locaties werken. Die vrijheid en flexibiliteit zorgt voor een hogere productiviteit. En gelukkige medewerkers.

Eenvoudig samenwerken

Samenwerken begint op je centrale startpagina. Je ziet direct al je taken, documenten, en veelgebruikte apps. Vergeet versiebeheer, want via Microsoft 365 (vroeger Office 365) werk je samen met collega’s in hetzelfde document. Dankzij Teams (video)bel of chat je snel met collega’s en heb je inzicht in jouw planning en (project)teams.

Moeiteloos voldoen aan wet- en regelgeving

Veiligheid en privacy is verweven in alle Microsoft 365 tools, zónder dat je er last van hebt. Je logt één keer in om alle Microsoft 365 tools te gebruiken. Dat werkt makkelijk, maar ook veilig. Bovendien kun je voor bedrijf kritische data of documenten toegangseisen instellen. Met één druk op de knop bepaal je of het bestand beveiligd moet worden en op welk niveau.

Digitaal samenwerken. Zo zet je de eerste stap.

Effectief samenwerken begint bij je doelen en bedrijfsprocessen. Op basis daarvan ontwerpen we een toekomstbestendige IT omgeving. We nemen jou en je collega's mee in deze verandering. Dankzij trainingen, interactieve workshops en 24/7 support verankeren we online samenwerken in de cultuur en werkwijze van je organisatie.

Zo doen we dat

Onze diensten voor samenwerken

SharePoint

Gebruik SharePoint als veilige online werkplek, waarin je documenten en processen beheert en de samenwerking binnen jouw organisatie verbetert, waar en wanneer jij wilt. 

Lees meer

Microsoft Azure

Azure is het publieke cloud platform van Microsoft. Het is een krachtig platform en wereldwijd netwerk van datacenters. Bovendien kun je Microsoft Azure perfect combineren met andere Microsoft apps.

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt uitgebreide mogelijkheden om zorgeloos te werken. De beste office apps gecombineerd met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging. 

Lees meer

Yammer

Yammer helpt je op een laagdrempelige manier verbinding te maken met anderen binnen jouw organisatie. 

Lees meer

Microsoft Teams

Microsoft Teams is, als onderdeel van Microsoft 365, dé tool voor samenwerken en communiceren in groepsverband.

Lees meer 

Licenties

Door gebruik te maken van de cloud betaal je niet langer voor statische licenties, maar op basis van gebruik. Op basis van jullie wensen en ambities adviseren wij over welke licenties je nodig hebt. Zo betaal je alleen voor wat je écht gebruikt en hou je regie over de kosten.

Lees meer

Centrale startpagina

Jouw persoonlijke startpagina, de efficiëntste start van je werkdag. Zo heb je direct toegang tot jouw apps, documenten, contacten en agenda, ongeacht waar of op welk apparaat je werkt. 

Lees meer

Telefonie

Altijd verbonden met cloud telefonie. Met de telefonie oplossing van KNNS communiceer je via de cloud waardoor je geen fysieke telefooncentrale nodig hebt.

Lees meer