Devices

Alles geregeld zonder investering vooraf dankzij Device as a Service.

Iedereen binnen de organisatie dezelfde laptop en telefoon. Dat lijkt een goede en makkelijke keuze. In de praktijk hebben medewerkers per functie echter hele andere hardware wensen. Wij maken jouw ideale werkplek compleet door óók het ideale device te verzorgen, installeren en beheren. Hetzelfde gemak, maar dan met perfect werkende devices afgestemd op individuele wensen.

Géén investering vooraf dankzij Device as a Service

Steeds meer bedrijven kiezen voor DaaS, Device as a Service, vanwege de vele voordelen. Zo ben je verzekerd van de nieuwste apparatuur voor een vast bedrag per maand. Medewerkers ontvangen een managed laptop, desktop en/of telefoon die uitgepakt en geïnstalleerd is met applicaties naar keuze. Ook support op afstand, reparatie en garantie regelen we voor je. Als HP Gold partner kunnen we HP apparatuur voordelig leveren. Maar ook devices van Microsoft, Dell, Apple en Lenovo behoren tot ons assortiment.

Hogere productiviteit dankzij perfect passende devices

Werkzaamheden verschillen sterk per afdeling, of zelfs per medewerker. Het is dan ook niet logisch om een controller, receptioniste en accountmanager op dezelfde hardware te laten werken. Per functiegroep of medewerker richten we de ideale werkplek in. Thin client of laptop, één, twee of drie schermen, bureautelefoon met of zonder mobiel apparaat? Onze adviseurs weten precies hoe iedereen een ideale werkplek krijgt.

Lekker doorwerken dankzij preventieve monitoring

Trage computers dankzij een vol werkgeheugen. Een laptop die nét voor je presentatie een update nodig heeft. Printer cartridges die op zijn. Wij vinden dat de ideale werkplek altijd moet werken. Daarom zetten we preventieve monitoring ook in voor devices. Zo kunnen we een trage computer op tijd vervangen en de nieuwste versie van applicaties op afstand installeren. En inktcartridges leveren vóórdat ze op zijn.

Op zoek naar nieuwe devices. En nu?

Je kan bij ons terecht voor een printer, laptop of vergaderscherm. Maar het liefst leren we je organisatie écht kennen. Zo verzekeren we je van een flexibele en toekomstbestendige IT omgeving, ook als het om devices gaat. 

Bekijk onze devices

Onze diensten voor devices

Audiovisuele oplossingen

Samenwerken in elke ruimte. Er is echter één ruimte die vaak achterblijft met betrekking tot de ideale werkplek: de vergaderruimte. Daar wordt nog steeds gewerkt met flipovers, UBS-sticks, beamers en HDMI-kabels. Dit kan anders!

Lees meer

Laptops

Wij maken jouw ideale werkplek compleet door de ideale laptop te verzorgen, installeren én beheren.

Lees meer

Printing

KNNS heeft alles in huis op het gebied van printing. De allernieuwste printers, plotters, optimale service én kennis van jouw IT omgeving. Daardoor profiteer jij van flexibele oplossingen. Koop of lease eenvoudig jouw printers, betaal alleen voor wat je verbruikt en laat je ontzorgen door onze printing services.

Lees meer