IT die het altijd doet. Vanzelfsprekend dankzij preventief beheer.

Snel reageren is voor de meeste bedrijven nog steeds de kern van IT beheer. Problemen lijken uit het niets te ontstaan en moeten ad hoc opgelost worden. Dat zorgt voor stress en brengt de continuïteit van je bedrijf in gevaar. Daarom werken wij met een unieke, preventieve beheer aanpak waarin we problemen voorkomen.

IT beheer met focus op bedrijfsprocessen

Je belangrijkste bedrijfsprocessen mogen niet stilvallen. Dankzij onze unieke aanpak weten wij precies hoe jouw bedrijf werkt en welke processen en applicaties écht belangrijk zijn. We houden met slimme software je hele omgeving in de gaten. Daardoor zien we storingen aankomen en weten we precies wat de impact hiervan is op jouw bedrijfsprocessen. Bovendien kunnen we in plaats van proactief, preventief handelen en blijven jouw belangrijkste processen en applicaties altijd draaien. 

Doen we met Managed Services Gensys

Geen proactief, maar preventief beheer

Terugkijken was lange tijd de kern van IT beheer. Eens per maand werden je servers en applicaties gecheckt. Problemen ontstonden ‘zomaar’ en moesten ad hoc opgelost worden. Dankzij onze unieke beheer aanpak lopen we niet achter de feiten aan, maar zijn we problemen voor. Dagelijks monitoren we - deels geautomatiseerd - duizenden meldingen over de gezondheid van jouw applicaties, servers en devices. KNNS kan in principe alle data en apparaten die verbonden zijn met het internet (IoT) monitoren. Daardoor herkennen we problemen voordat ze ontstaan en kunnen we op tijd reageren. 

Je kan ons altijd bellen, ook om 3 uur ‘s nachts

Dankzij preventief beheer voorkomen we veel verstoringen. Mocht er toch iets misgaan, dan staat onze supportafdeling 24/7 voor je klaar. Bovendien zorgen de dagelijkse back-ups van je IT omgeving ervoor dat jouw processen en gegevens altijd veilig opgeslagen zijn. Een oplossing hebben we daarom altijd!

Echt volledig in controle zijn. Zo doen we dat.

De eerste stap van onze unieke aanpak is het maken een sterk fundament. We weten precies welke applicaties en servers je gebruikt én waar je ze voor gebruikt. Dankzij slimme software herkennen we problemen voordat ze zich voordoen. Zo voorkomen we verstoringen en het stilvallen van jouw bedrijfsprocessen.

Zo doen we dat

Onze diensten voor beheer

Managed Services

Dankzij managed services kun je met een gerust hart ondernemen. Wij zorgen voor je volledige IT omgeving, inclusief devices, netwerken, processen en werkplekbeheer. Onze beheer aanpak is uniek, want dankzij slimme software kunnen we preventief problemen herkennen en voorkomen.

Lees meer

Back-up en recovery

Dataverlies wil je voorkomen. Het tast de continuïteit van je bedrijf aan en kost veel tijd én geld. Daarom is het belangrijk dat je regelmatig back-ups maakt en een plan hebt voor het terugzetten van de data, mocht dat nodig zijn. De mogelijkheden van een back-up en recovery oplossing zijn uitgebreid.

Lees meer

Device management

Werkplek beheer

Proactief licentiebeheer