Dit is de ideale werkplek.

Slim en efficiënt samenwerken, waar en wanneer je maar wil. Een veilige, digitale werkplek zorgt voor hogere productiviteit én tevreden medewerkers.

Slim en efficiënt samenwerken

Digitaal samenwerken betekent vrijheid. Om te werken waar en wanneer je wilt. Overal toegang tot alle bestanden, eenvoudig tegelijk documenten bewerken en snel contact opnemen met collega’s. En dat is handig, vooral wanneer mensen op verschillende locaties werken. Die vrijheid en flexibiliteit zorgt voor een hogere productiviteit. En gelukkige medewerkers.

Moeiteloos voldoen aan wet-en regelgeving

Veiligheid en privacy is verweven in alle Microsoft 365 tools, zónder dat je er last van hebt. Je logt één keer in om alle Microsoft 365 tools te gebruiken. Dat werkt makkelijk, maar ook veilig. Bovendien kun je voor bedrijf kritische data of documenten toegangseisen instellen. Met één druk op de knop bepaal je of het bestand beveiligd moet worden en op welk niveau.

IT beheer met focus op jouw bedrijfsprocessen

Je belangrijkste bedrijfsprocessen mogen niet stilvallen. Dankzij onze unieke aanpak weten wij precies hoe jouw bedrijf werkt en welke processen en applicaties écht belangrijk zijn. We houden met slimme software je hele omgeving in de gaten. Daardoor zien we storingen aankomen en weten we precies wat de impact hiervan is op jouw bedrijfsprocessen. Bovendien kunnen we in plaats van proactief, preventief handelen en blijven jouw belangrijkste processen en applicaties altijd draaien. 

Flexibele en toekomstbestendige IT in drie stappen.

 

Zo doen we dat

Een sterk fundament is de basis van een wendbare en toekomstbestendige organisatie. Daar begint ook onze aanpak. Bij jouw doelstellingen.

  1. 1 Bedenken
  2. 2 Implementeren
  3. 3 Voorspellen

Zo deden we dat
voor Destil.

Een groothandel in de industrie- en bouwsector waar bedrijfsprocessen nooit stil mogen staan. DESTIL heeft een volautomatisch magazijn en dat betekent een hele operatie. Samen kozen we voor een professionele IT-omgeving, die eenvoudig in gebruik is voor medewerkers en zo gemaakt dat klanten van Destil altijd snel geholpen worden.  

Lees het verhaal

Heb je een vraag? Bel of mail mij gewoon.

Neem contact op met Stijn over de ideale werkplek

Contact