Vragen? Bel of mail ons

Workshops

Workspace
beheerders workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Mappenstructuur / Samenwerken / Informatiemanagement

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

De workspace van Synigo Pulse is een heel dynamische omgeving en deze moet up-to-date blijven. De workspace de meest efficiëntste start van ieders werkdag dankzij relevante content zoals apps, (intern) nieuws, bedrijfsinformatie en quick links. Door de verschillende mogelijkheden binnen de workspace en verschillende rollen binnen een organisatie is het raadzaam het beheer ervan in handen te leggen van een klein groepje beheerders. Wij bieden drie verschillende trainingen voor verschillende type beheerders.

Workspace training voor beheerders

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

De tijd van verschillende platformen waarop medewerkers informatie moeten halen is voorbij met de digitale workspace van Synigo Pulse. Workspace is een webgebaseerde pagina die geheel geïntegreerd is met Microsoft 365 en andere applicaties die organisaties gebruiken. Een goede, up-to-date workspace vraagt veel tijd en inspanning van (toekomstig) beheerders. Een organisatie kent verschillende rollen onder medewerkers en daarom bieden wij drie beheerderstrainingen zodat we voor elke rol een juiste training kunnen bieden. 

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Creator training

In 2 uur tijd nemen we (toekomstig) beheerders mee in één gedeelte van het beheercentrum van de workspace, namelijk het aanmaken en plaatsen van artikelen. In deze training leren toekomstig creators hoe ze meldingen en artikelen op de workspace kunnen zetten. Zij gaan de workspace dus niet wijzigen qua lay-out, ze leren alleen hoe ze er informatie zoals nieuwsberichten, quick-links of imagesliders op zetten. Deze 2 uur bestaan voornamelijk uit luisteren en kijken. Na afloop zorgen wij voor een handboek in jullie huisstijl met daarin alle informatie wat de beheerders in de training geleerd hebben. Mochten ze iets gemist hebben of vergeten zijn dan kan het handboek erg handig zijn. Daarnaast maken we speciaal voor het beheerteam video-instructies.  

Contentbeheerder training

In 4 uur tijd nemen we (toekomstig) beheerders mee in een bepaald gedeelte van het beheercentrum van de workspace, namelijk content. Toekomstig contentbeheerders leren in deze training hoe ze widgets/ image sliders/ quick links aanmaken, hoe ze deze koppelen en vervolgens op een pagina plaatsen. Ook leren ze hoe ze het thema, kleuren en indeling van een pagina kunnen wijzigen. Deze 4 uur bestaan voornamelijk uit luisteren en kijken. Na afloop zorgen wij voor een handboek in jullie huisstijl met daarin alle informatie wat de beheerders in de training geleerd hebben. Mochten ze iets gemist hebben of vergeten zijn dan kan het handboek erg handig zijn. Daarnaast maken we speciaal voor het beheerteam video-instructies. 

Algemeen beheerder training

In 6 uur tijd nemen we (toekomstig) beheerders mee in het hele beheercentrum van de workspace zodat ze straks zelfstandig hiermee kunnen werken. Letterlijk alle onderwerpen komen aan bod. Denk hierbij aan het aanpassen van het uiterlijk van de workspace, het herindelen van de pagina's, het aanmaken en plaatsen van informatie, widgets, image sliders en nog veel meer. Deze 6 uur bestaan voornamelijk uit luisteren en kijken. Na afloop zorgen wij voor een handboek in jullie huisstijl met daarin alle informatie wat de beheerders in de training geleerd hebben. Mochten ze iets gemist hebben of vergeten zijn dan kan het handboek erg handig zijn. Daarnaast maken we speciaal voor het beheerteam video-instructies.  

Bij deze training is het niet per se nodig dat medewerkers (beheerders) al toegang hebben tot de webapplicatie van de workspace van Synigo Pulse omdat men hier voornamelijk kijkt en luistert. Natuurlijk is het wel zo handig dat ze direct na de training zelf aan de slag gaan met het beheer van de workspace zodat ze alles wat ze geleerd hebben direct toe kunnen passen.  

De datum van deze workshop is op aanvraag.

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze workspace training is voor organisaties welke zelf hun digitale workspace in beheer willen hebben. Dat wil zeggen dat aangewezen beheerders zelf aan de slag kunnen met het aanmaken van pagina's, het toevoegen van widgets, het aanpassen van kleuren en afbeeldingen en met het beheren van de informatie op de workspace. Daarnaast kunnen beheerders na het volgen van deze training eerstelijns vragen vanuit de organisatie zelf beantwoorden.

Geïnteresseerd in de workspace workshop voor beheerders? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.