Telefonie

Connectiviteit en kunnen communiceren met elkaar is binnen de moderne werkplek ontzettend belangrijk. Dat wordt onder andere gedaan door te bellen. Door telefonie online aan te bieden, krijg je als gebruiker nog meer mogelijkheden en flexibiliteit.

Communiceren via de cloud

Met de telefonie oplossing van KNNS communiceer je via de cloud waardoor je geen fysieke telefooncentrale en ISDN-verbinding nodig hebt. Bij sommigen is deze techniek beter bekend als VoIP (Voice over IP). Met deze telefonie oplossing krijg je een wereld aan nieuwe communicatiemogelijkheden tot je beschikking en zijn koppelingen met andere applicaties eenvoudig te realiseren.

Met deze oplossing heb je nog maar één aanspreekpunt voor een volledig beheerde oplossing. In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal de telefooncentrale in de cloud nooit verouderen. Deze ontwikkelt automatisch met de nieuwe technieken mee. Het voordeel hiervan is gemak en rust, omdat je geen operationele zorgen hebt. Tevens ben je verzekerd van de nieuwste functionaliteiten omdat het platform continu up-to-date blijft.

Telefonie via Microsoft Teams

Door zoveel mogelijk werkzaamheden die je in teamverband doet onder te brengen in Teams krijg je focus en wordt de communicatie doelgericht. Bellen in Teams verwijst naar de mogelijkheid voor mensen om telefoongesprekken in Teams te plaatsen en ontvangen met functies zoals wachtstand en blinde/veilige doorverbinding, en voor professionals die beloplossingen beheren, wat geweldige rapportage mogelijk maakt.

Ontdek de voordelen van VoIP.

Bel of mail mij gerust.

phone 0885667000