Printing

De digitalisering gaat vaak sneller dan we kunnen bijbenen. Documenten verschuiven veelal naar de cloud, maar printen blijft. Pakbonnen voor allerlei zendingen, een poster plotten, of toch even die offerte fysiek vasthebben en nalezen zijn slechts een paar voorbeelden van waarom documenten nog steeds worden geprint.

KNNS volgt deze digitalisering alsmede de gebruikersbehoefte op de voet. Mensen willen een uitdraai van het document maken wanneer zij dat wensen – en vanaf een device naar keuze. Even snel het voorstel voor een klant vanaf je telefoon printen in plaats van eerst je computer opstarten. Deze manier van werken, wat we cloud-ready printen noemen, houdt in dat printen mogelijk wordt vanaf ieder apparaat dat met het internet is verbonden.

Alleen betalen voor wat je verbruikt

Ken je dat? Bedrijven waarbij je betaald voor wat je verbruikt? Je denkt misschien dat dat niet kan met grote, dure multifunctionals. Echt wel dus! Bij KNNS kan dat. Je krijgt een flexibel contract waarbij je enkel naar het verbruik betaald.

Wat houdt die flexibiliteit in?

Deze volledige vrijheid en flexibiliteit zorgt ervoor dat je kunt op- en afschalen naar wanneer het nodig is. Het richt zich op de machine, het volume, machineonderhoud, de verbruiksmaterialen en de looptijd van het contract.

Ter illustratie: een organisatie als de Nijmeegse Vierdaagse heeft hier baat bij. Wanneer juli een drukke maand is en er een hoog volume qua printjes is, is het prettig wanneer de kosten door een contract niet vastliggen, maar meebewegen met het verbruik.

Kortom: print je niet, dan ook geen printer en geen kosten. Print je wel, dan staat er wat je nodig hebt.

Wil je kosten besparen met printen?

Bel of mail mij gerust.

phone 0885667000