Printing

Flexibiliteit, kwaliteit en service op één plek.

KNNS heeft alles in huis op het gebied van printing. De allernieuwste printers, plotters, optimale service én kennis van jouw IT omgeving. Daardoor profiteer jij van flexibele oplossingen. Koop of lease eenvoudig jouw printers, betaal alleen voor wat je verbruikt en laat je ontzorgen door onze printing services. On-premises, hybride of cloud omgeving, wij bieden de ideale printoplossing. Eén aanspreekpunt voor jouw gehele printpark, wel zo makkelijk. 

Advies van een expert?

Beveiligd printen met follow me

KNNS zorgt ervoor dat jouw documenten beveiligd zijn in de cloud, maar ook wanneer deze worden geprint. Bij authenticatie dient een gebruiker zich te identificeren doormiddel van een pincode of andere verificatiemogelijkheid (follow me). Zo is de data via cloud printing beschermd tegen externe bedreigingen, blijft een geprint document nooit bij de printer liggen en voorkom je de verspreiding van gevoelige informatie.

Nooit meer zonder inkt of toner dankzij beheer op afstand

Net te laat die nieuwe toner besteld waardoor je dagen niet meer kan printen. Herkenbaar? Dankzij onze print services worden inktpatronen en toners automatisch besteld en geleverd. Wij monitoren op afstand de conditie van jouw printer en deze geeft een digitale melding wanneer de inkt of toner aan vervanging toe is. Wij bestellen en leveren de voorraad op tijd zodat je altijd kan blijven printen en jouw processen geen hinder ondervinden.

Samen op weg naar digitalisering

Digitalisering gaat razendsnel. Veel documenten worden opgeslagen en verstuurd via de Cloud. Toch blijven we printen. En voor de noodzakelijke documenten, zoals pakbonnen is dat geen probleem. Maar als organisatie wil je voorkomen dat er onnodig veel geprint wordt. Dat heeft negatieve impact op zowel milieu als kosten. Met behulp van onze maandelijkse rapportages krijg je nauwkeurig inzicht het printgedrag. We ondersteunen jou door het aandragen van alternatieve, digitale oplossingen, zodat we samen de stap kunnen maken naar een veilige en milieuvriendelijke digitale omgeving.