Vragen? Bel of mail ons

Back-up en storage


Altijd toegang tot je gegevens met back-up.

Zorg voor een goede back-up van bedrijfsgegevens. Er kan namelijk altijd iets misgaan binnen de IT infrastructuur van jouw organisatie waardoor jij en jouw collega's geen toegang meer hebben tot bestanden en applicaties. Je wil natuurlijk niet dat je data verloren gaat. 

 

Zorg dat er altijd opslag beschikbaar is voor je back-up

Een back-up van je IT infrastructuur moet je ergens opslaan. Om ervoor te zorgen dat je altijd toegang hebt en blijft hebben (!) tot de back-up, zijn er diverse mogelijkheden in Microsoft Azure. Azure back-up slaat altijd meerdere exemplaren van de gegevens op zodat je beschermd bent tegen geplande- en ongeplande gebeurtenissen. Zoals een hardware-, netwerk-, of stroomstoring of een cyberaanval door hackers.

 

Bescherm je gegevens met Azure back-up

Azure cloud back-up biedt een eenvoudige, veilige manier om gegevens te beschermen. Deze back-up oplossing maakt consistente back-ups van virtuele machines en applicaties. Verschillende informatie binnen je organisatie vraagt om een verschillende back-up benadering. Gevoelige informatie dat het hart van je organisatie raakt back-up je vaker dan minder relevante data. Doordat de back-up oplossing van Azure zo uitgebreid is, is het niet meer nodig om gebruik te maken van andere, externe back-up diensten.

 

Een back-up terugzetten

Het herstelproces van de IT infrastructuur met een back-up leggen we vast in een Disaster Recovery Plan. Net als de verantwoordelijkheden van personen en systeem- en applicatie informatie. Om zeker te weten dat je back-up het ook doet, moet deze minimaal één keer per jaar getest worden.

Vraag advies van een back-up specialist