Vragen? Bel of mail ons

Adoptie & educatie


Stijn

Neem contact op met onze expert Stijn

Ben jij als organisatie steeds verder aan het digitaliseren? Data diversiteit, kunstmatige intelligentie en steeds geavanceerdere systemen; in een hoog tempo volgen ontwikkelingen elkaar op. Een belangrijk onderdeel van het succes wordt bepaald door de digitale vaardigheden van medewerkers. En juist daar ligt vaak een grote uitdaging.

Verandering creëren doen we samen

Diverse karakters, de bereidheid om te veranderen, angst om te falen, het speelt allemaal een rol in de adoptie van IT systemen. Voor een geslaagde IT adoptie is het noodzakelijk om gebruikers op een efficiënte manier te begeleiden. KNNS creëert awareness bij medewerkers en neemt iedereen mee in het verandertraject, zodat zij een nieuwe werkwijze accepteren en leren werken met andere IT tools.

Auditorium

Aandacht voor een optimale adoptie in ons auditorium

Het auditorium van KNNS is een plek om te werken, leren en beleven. Een inspirerende ruimte waar we een combinatie van online en offline trainingen en adoptietrajecten aanbieden. Altijd interactief en vernieuwend, waarbij onze experts jouw medewerkers stap voor stap meenemen in het verandertraject en de nieuwe werkwijze.

Als jij morgen van koers verandert, wie gaat er met je mee?

Laten we in gesprek gaan

Microsoft 365 trainingen & KNNS Academy

Haal alles uit Microsoft 365 met de trainingen van KNNS. De KNNS Academy ondersteunt bij het inrichten, trainen en optimaliseren van applicaties van Microsoft 365. Voor zowel beginners als experts. Dus wil jij beter samenwerken binnen Microsoft Teams, starten met PowerApps of alles weten over Microsoft Power Automate? Bekijk dan ons uitgebreide trainingsaanbod voor jouw team of organisatie. Beter samenwerken begint bij de KNNS Academy.

De uitdaging van De Lindenberg Cultuurhuis

Een vereenvoudigde infrastructuur voor De Lindenberg Cultuurhuis

Bekijk case