Pakketten

Voor automatisering

Microsoft 365 mogelijkheden

Deze verdieping sessie is echt gericht op de volgende stap van jullie organisatie. Microsoft Power Automate draagt bij aan de standaardisatie van werkprocessen binnen jullie organisatie. We laten jullie zien wat de mogelijkheden zijn en geven een advies. Vervolgens implementeren we dit advies binnen Microsoft Power Automate.

Maak een afspraak

Microsoft Power Automate mogelijkheden

Deze sessies zijn bedoeld voor organisaties die behoefte hebben aan standaardisatie en automatisering van werkprocessen binnen hun organisatie. Wij gaan met een projectteam van 3 personen sparren over Microsoft 365 mogelijkheden en opties. Microsoft Power Automate koop je via een aparte Microsoft 365 licentie. Deze valt niet binnen een Microsoft Business basic licentie, Microsoft Business standard of Microsoft Business Premium licentie. 

Geïnteresseerd? Vraag dan een gratis opleidingsadvies aan. Tijdens dit gesprek leren we jouw organisatie en de behoeften kennen. Daarnaast nemen we samen een globale planning door.

Voordat de sessie begint

Het is niet per se nodig dat jullie Microsoft Power Automate al gekocht hebben voorafgaand aan de verdieping sessie, maar dat maakt het natuurlijk wel makkelijker. Een andere optie is dat we het tijdens de sessie samen regelen. Stel wel alvast een projectteam bestaande uit personen van bijvoorbeeld afdeling marketing, IT en operatie. 

Verdiepen in Microsoft Power Automate

Voor automatisering

Eerst nemen we het projectteam uitgebreid mee in de mogelijkheden binnen Microsoft Power Automate. Daarna gaan we met het projectteam van maximaal 3 personen sparren over huidige werkprocessen en werkstromen. Als we die inzichtelijk hebben gaan we één voor één deze processen implementeren in Microsoft Power Automate. Het is een heel dynamische sessie waarin het ook echt de bedoeling is dat we veel input vanuit jullie krijgen. In het online adviesgesprek voorafgaand aan de verdieping sessie kunnen we elkaars verwachtingen bespreken en kunnen we een indicatie geven van de prijs. 

Maak een afspraak

Meerdere trainingen of sessies boeken?

Neem contact op met Kelly voor een aanbod op maat.

Contact