Wij zijn KNNS.

Wij geloven dat toegankelijke en simpele IT de vrijheid geeft om te doen waar jij goed in bent. Wij geloven dat IT helemaal niet ingewikkeld hoort te zijn. En het maakt het ook nog eens makkelijker en leuker. Overal en voor iedereen. Daarbij moet niet de technologie centraal staan, maar jij als mens.

KNNS Hoek Signing
DV 8434
DV 7820
DV 4434 Min
DV 7912
DV 7872
DV 7764
DV 8145
DV 8048
DV 4061 Min

Waar zijn we voor?

Wij leggen de juiste verbinding tussen jouw bedrijf en IT. Wij handelen vanuit begrip voor jou en je organisatie. Dat doen we door in jouw processen en doelen te duiken. We hebben de laatste kennis van IT en zetten deze in om jouw doelstellingen te behalen.

Wat doen we?

Wij faciliteren jouw ideale werkplek. Een werkplek waarin je overal en altijd kan samenwerken. Dat doen we met een vlotte club professionals. KNNS weet precies wat je nodig hebt in de digitale transformatie van je bedrijf en speelt hier feilloos op in. Wij maken IT simpel.

Vacatures

Word onze
nieuwe collega

In onze “Culture Room” kun je muziek luisteren, is er ruimte om te gamen óf speel je met je collega’s een potje tafelvoetbal. De “Culture Room” beschikt over een vitaliteitsbar waar je o.a. salades, soep en vers fruit kunt eten. Aan het einde van de werkweek proosten we met zijn allen op een geslaagde week. Wij kijken al uit naar jouw komst.

Vacatures

Vacatures
4
Vacatures