knns.nl
Solliciteren
Jouw kans
Dit ga je doen
Ons aanbod
Hoe we onboarden
Kantoor
#ikwerkbijKNNS
De laatste posts

Draagkracht creëren
als Microsoft 365 consultant?

Full-time @ Nijmegen

Jouw kans

Als Microsoft 365 consultant ben je dagelijks bezig met het vormgeven van de toekomst voor onze klanten. Je bent gepassioneerd over moderne IT-technologieën en je inzet is gericht op het bijdragen aan het succesvolle verloop van grote IT-projecten bij bedrijven met een personeelsbestand variërend van 50 tot 500 medewerkers. Het delen van je kennis met collega's en het streven naar voortdurende verbetering binnen je vakgebied zijn aspecten waar je veel voldoening uit haalt.

Www.Guyhouben.Com KNSS 58

Dit ga je doen

Samen met je collega’s van het projectteam (mede consultants & projectmanager) werk je aan verschillende toffe, grote IT-projecten, zoals het moderniseren van werkomgevingen met Microsoft 365. Vanuit Sales wordt je betrokken bij de offerte rondom de beste IT-oplossing voor de klant. Voordat jij de klant hierover kan adviseren is het cruciaal dat je begrijpt wat voor een organisatie het is en hoe zij werken. Pas als je weet wat voor de klant belangrijk is kan je hen voorzien van de best passende oplossing.

Je schat de werkzaamheden en betreffende uren in. Nadat de klant akkoord geeft kan je aan de slag. De dienstverlening die we veel verkopen in projecten betreft het migreren naar Microsoft SharePoint, opzetten van Microsoft Teams, inrichten Synigo Workspace, gebruikers- en beheerderstraining in iedere Microsoft applicatie en procesoptimalisatie met Microsoft Power Automate. 

Je richt SharePoint in op basis van een best practices, richt de rechtenstructuur in en doet de migratie waarbij je de documenten van de fileserver verplaatst naar SharePoint. Vervolgens zal je de medewerkers van de klant voorzien van een basistraining in SharePoint, zodat ze zo snel mogelijk effectief aan de slag kunnen.

Synigo Pulse is een Workspace welke dient als intranet en als go-to punt van informatie over de organisatie. Je kan hier nieuws plaatsen, evenementen beheren, kennisbank opbouwen en nog veel meer. Ook is de Workspace volledig geïntegreerd met Microsoft. Jij maakt een best practices workspace voor de klant, waarbij je rekening houdt met huisstijl. Je kan volledig jouw creatieve ei kwijt in deze webpagina. Vervolgens laat je aan de klant de omgeving en mogelijkheden zien. Zij voorzien jou van feedback en deze blijf je verwerken totdat de klant tevreden is. Als eindstap zal je de key-users van de klant voorzien van een training waardoor zij de workspace zelf kunnen beheren.

Bij het eenmalig inrichten houdt het natuurlijk niet op. Je blijft bezig met het optimaliseren van de omgeving, omdat Microsoft iedere maand weer nieuwe updates heeft. Zo optimaliseer je vaak opnieuw een SharePoint omgeving die je vorig jaar hebt ingericht, of digitaliseer je processen door procesoptimalisatie met gebruik van Power Automate.

Houdt er rekening mee dat je bij een migratie op vrijdagavond en zaterdagochtend moet werken. Dit wordt uiteraard gecompenseerd met zowel tijd voor tijd als een overurenvergoeding. Je hebt ongeveer 1 migratie per twee maanden.

Jouw agenda

Microsoft 365 Consultant Agenda

Ons aanbod

Werken bij KNNS is leuk. We doen ons best en werken hard, maar maken met elkaar ook veel plezier. Ons kantoor in Nijmegen is super de luxe. We hebben eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Aan letterlijk elk detail is gedacht als het gaat om beleving. Iedere collega is van waarde voor onze organisatie. We luisteren naar ideeën en inzichten en zien deze graag werkelijkheid worden. We investeren veel in de groei van het individu, maar hechten ook veel waarde aan het team. Aan uitjes ontbreekt het dus niet: van een weekendje weg naar Rome of Malaga tot een middagje waterskiën, niks is te gek. 

Bekijk wat we nog meer te bieden hebben

Jouw inleg

Onze inleg

Totaal:

Jouw droombaan

Join ons team

Hoe we onboarden

1
1

Sollicitatie

We hebben geen uitgebreide motivatiebrief nodig. Laat ons zien wie je bent en wat je drijft en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking.

3
3

Keuze

Wanneer jij blij bent met wat je hebt gezien en wij blij zijn met wat we hebben gehoord, dan vragen we je officieel deel uit te komen maken van het team van KNNS.  

2
2

Kennismaking

De kennismaking bestaat uit twee gesprekken. Beide gesprekken zijn hier op kantoor. Je maakt kennis met HR en met je leidinggevende en je krijgt een rondleiding door je toekomstige werkplek.  

4
4

Join our team

Welkom! Jouw eerste weken zullen in het teken staan van een uitgebreid onboardingsprogramma waarin je kennis maakt met alles en iedereen binnen de organisatie en ook met onze werkwijze.  

Ons kantoor @ Nijmegen

Www.Guyhouben.Com KNSS 24
Www.Guyhouben.Com KNSS 2
Www.Guyhouben.Com KNSS 11
Www.Guyhouben.Com KNSS 37
Www.Guyhouben.Com KNSS 48
Www.Guyhouben.Com KNSS 6
Www.Guyhouben.Com KNSS 44
Www.Guyhouben.Com KNSS 35
Www.Guyhouben.Com KNSS 3
Www.Guyhouben.Com KNSS 63

#ikwerkbijKNNS

"KNNS geeft mij alles dat ik nodig heb en meer, zodat ik het beste uit mezelf kan halen. Elke dag opnieuw!"

"Mijn werkzaamheden zijn erg dynamisch, uitdagend en leerzaam. Ik krijg daarbij alle ruimte om mezelf te ontwikkelen en mijn eigen ideeën te ontplooien. Ik ben hier nog lang niet uitgegroeid!"

Of luister naar de met jouw toekomstig teamleden

De laatste posts

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KNNS B.V. (@knnsbv)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KNNS B.V. (@knnsbv)

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mooi! Want wij zijn mogelijk op zoek naar jou. We hebben voor je sollicitatie geen uitgebreide motivatiebrief nodig, maar vertel ons wie je bent en wat je drijft en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking. 

In PDF of DOCX

Toch liever een document uploaden?

We hebben geen uitgebreide motivatiebrief nodig. Vertel ons wie je bent en waar je kracht ligt en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking.

In PDF of DOCX