knns.nl
Solliciteren
Jouw kans
Dit ga je doen
Ons aanbod
Hoe we onboarden
Kantoor
#ikloopstagebijKNNS
De laatste posts

Meewerken met team marketing als stagiair(e)

Meewerkstage of BBL @ Nijmegen

Jouw kans

Wil jij meer leren over B2B-marketing in de praktijk en daarnaast volop de ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen? Dat kan in het marketingteam van KNNS. Dag in, dag uit zorgen we voor de online zichtbaarheid, bewaken we onze merkidentiteit en bedenken we toffe marketingcampagnes en -uitingen om onze doelstellingen te behalen.

Www.Guyhouben.Com KNSS 36

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de marketingkalenders. We zeggen kalenders omdat je stage komt te lopen bij (marketingwise) drie verschillende bedrijven: KNNS, nxtoffice en Cirkon. Daarover staat hieronder meer. Wat betreft werkzaamheden kun je bij uitvoering van de marketingkalender denken aan het schrijven van blogs, nieuwsitems, nieuwe social media content, nieuwsbrieven, e-mailmarketing, maar bijvoorbeeld ook het organiseren van een event hier in ons auditorium en alle communicatie daaromheen verzorgen of de verantwoordelijkheid dragen dat de websites en shop up-to-date zijn qua inhoud. 

Je komt te werken in een jong gemixt team (gemiddelde leeftijd 26 jaar), maar wel met een flinke dosis praktijkervaring. De lijntjes op de afdeling zijn kort waardoor je goede begeleiding en ondersteuning krijgt van collega’s. We houden ervan als je eigen ideeën inbrengt en initiatief neemt en daar dan ook altijd ruimte voor. Je bent één van ons en daarmee écht een aanvulling op het team.   

Jouw agenda

Meewerkstage Marketeer

Ons aanbod

Stagelopen bij KNNS is leuk. We doen ons best en werken hard, maar maken met elkaar ook veel plezier. Ons kantoor in Nijmegen is super de luxe. We hebben eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Aan letterlijk elk detail is gedacht als het gaat om beleving. Iedere collega en dus ook stagiair(e) is van waarde voor onze organisatie. We luisteren naar ideeën en inzichten en zien deze graag werkelijkheid worden. We investeren veel in de groei van het individu, maar hechten ook veel waarde aan het team. Aan uitjes ontbreekt het dus niet: van een dagje Efteling tot een middagje waterskiën, niks is te gek. 

Jouw inleg

Onze inleg

Totaal:

Jouw droombaan

Join ons team

Hoe we onboarden

1
1

Sollicitatie

We hebben geen uitgebreide motivatiebrief nodig. Laat ons zien wie je bent en wat je drijft en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking.

3
3

Keuze

Wanneer jij blij bent met wat je hebt gezien en wij blij zijn met wat we hebben gehoord, dan vragen we officieel deel uit te komen maken van het team van KNNS.

2
2

Kennismaking

De kennismaking bestaat uit twee gesprekken. Je eerste gesprek is op kantoor. Je maakt kennis met HR en met je manager en je krijgt een rondleiding op kantoor.

4
4

Join the team

Welkom! Jouw eerste weken zullen in het teken staan van een uitgebreid onboardings-programma waarin je goed kennis kan maken met de organisatie en hoe wij werken.

Ons kantoor @ Nijmegen

Www.Guyhouben.Com KNSS 24
Www.Guyhouben.Com KNSS 2
Www.Guyhouben.Com KNSS 11
Www.Guyhouben.Com KNSS 37
Www.Guyhouben.Com KNSS 48
Www.Guyhouben.Com KNSS 6
Www.Guyhouben.Com KNSS 44
Www.Guyhouben.Com KNSS 35
Www.Guyhouben.Com KNSS 3
Www.Guyhouben.Com KNSS 63

#ikloopstagebijKNNS

"In tegenstelling tot klasgenoten mag ik bij KNNS écht meewerken en ben ik onderdeel van het team."

Of luister naar de met jouw toekomstig teamleden

De laatste posts

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KNNS B.V. (@knnsbv)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KNNS B.V. (@knnsbv)

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze stagevacature enthousiast geworden? Mooi! Want hebben graag stagiair(e)s in ons team. We hebben voor je sollicitatie geen uitgebreide motivatiebrief nodig, maar vertel ons wie je bent en wat je drijft en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking. 

In PDF of DOCX

Toch liever een document uploaden?

We hebben geen uitgebreide motivatiebrief nodig. Vertel ons wie je bent en waar je kracht ligt en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking.

In PDF of DOCX