Vragen? Bel of mail ons

Vacature helpdesk
medewerker


Krijg jij een enorme kick van het oplossen van dagelijkse IT-vraagstukken? En wil jij graag werken bij een dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden en waar je alle ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Als helpdesk medewerker bij KNNS ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je zet jouw brede kennis van IT in om vragen op een snelle en efficiënte manier telefonisch te beantwoorden. Je denkt vooruit en zorgt voor een optimale klantbeleving.

Aan de slag als helpdesk medewerker

Als medewerker van de helpdesk ben je het eerste aanspreekpunt wanneer klanten een IT-vraag of verzoek hebben. Ze bellen jou wanneer ze hulp nodig hebben. Je bent de brug tussen de tools, systemen en technologieën - en onze klanten die hiermee werken. Met jouw technische kennis en expertise probeer je de vraagstukken van klanten zo goed mogelijk te beantwoorden. Jij zorgt er samen met jouw collega’s van het beheer en supportteam voor dat onze klanten altijd ongestoord door kunnen werken. De helpdesk is verantwoordelijk voor alle directe support die we aan onze klanten leveren en het beheerteam lost de complexere vraagstukken op en doet het IT-beheer.

De vragen en verzoeken die binnenkomen in TopDesk zijn heel gevarieerd: de ene keer maak je een nieuwe gebruiker aan en de andere keer behandel je een incident met betrekking tot een draadloze netwerkverbinding. Elke week worden er +/- 200 tickets weggewerkt door het supportteam. Vervelen komt in ons woordenboek dus niet voor. Het verwerken van de tickets doe je samen met een collegiaal en ervaren team van IT professionals die bereid zijn hun kennis met je te delen en samen te werken.

Hoe ziet jouw dag als helpdesk medewerker er uit?

Onze IT-dienstverlening is heel dynamisch doordat je met veel verschillende klanten werkt. Daarom is geen dag is hetzelfde op de helpdesk van KNNS. Mogelijk ziet een van jouw werkdagen er zo uit: 

 • Je begint om 07:00 of 08:30 met werken, afhankelijk van jouw dienst. Je logt in op jouw computer en zorgt dat je telefoon aan staat. Je bent klaar om klanten te woord te staan.
 • In TopDesk kijk je welke tickets er openstaan en welke je kan oplossen in de tijd dat je niet gebeld wordt en maakt een overzicht voor jezelf.
 • Je eerste telefoontje komt binnen. Je luistert naar de klant, vraagt door en achterhaalt wat het verzoek is. Je blijkt deze zelf op te kunnen lossen en dat doe je dus ook
 • Je maakt een ticket aan van het gesprek dat je net gevoerd hebt om ervoor te zorgen dat alle dienstverlening goed geregistreerd wordt.
 • Je werkt wat mail weg.
 • Je telefoon gaat voor de tweede keer. Het verhaal heb je aangehoord, maar je kan de klant niet direct helpen. Je maakt een ticket aan in TopDesk en verzamelt alle informatie bij de klant zodat het beheerteam of een helpdesk collega die tweede of derdelijns is hiermee aan de slag kan.
 • Gezamenlijke lunch met collega’s van andere afdelingen: elke dag wordt er tussen 12:00 en 13:00 een lunch gefaciliteerd in de kantine. Nadat je je eten op hebt speel je nog een potje FiFa of Formule 1.
 • In de middag heb je een klantoverleg staan met jouw manager en een collega van sales en krijg je nog veel telefoontjes. Deze beantwoordt je volgens onze werkwijze.

Jouw profiel

Communicatief vaardig en oplossingsgericht, dat zijn de twee allerbelangrijkste kenmerken waarin jij jezelf herkent. Daarnaast moet je jezelf thuis voelen in een omgeving waar alles om de klant draait. Je wil jezelf blijven ontwikkelen, je klanten beter leren kennen en op de best mogelijke manier van service te voorzien.

Verder is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het onderstaande profiel: 

 • Een afgeronde mbo-opleiding richting IT of vergelijkbaar;
 • Bij voorkeur 5 jaar ervaring in eenzelfde of aanverwante functie;
 • Kennis en ervaring met Microsoft Active Directory, diverse Windows Server versies, Azure, Intune en Microsoft 365 is een pré;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische informatie begrijpelijk over te brengen aan klanten;
 • Je beschikt over mate van zelfstandigheid, probleemoplossend vermogen en bent stressbestendig. Je bent kritisch, gestructureerd en meedenkend en doet er alles aan om de klant te helpen;
 • Je bent ambitieus en wilt gebruik maken van de doorgroeimogelijkheden die KNNS je biedt.

Cultuur van onze organisatie

Kom werken bij één van de beste IT dienstverleners van Nijmegen. Met eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Wil jij je even focussen en niet gestoord worden? Dan zijn er genoeg stilteruimtes waar je rustig kan werken. In de kantine kun je dagelijks een verse en gezonde lunch pakken. En je kan er lekker ontspannen: socializen met collega’s of een Champions League wedstrijd spelen met je favoriete team op FiFa. Elke week sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Aan activiteiten ontbreekt het bij ons in ieder geval niet. We hebben we een heel actieve personeelsvereniging: van een weekendje weg naar Rome of Malaga tot een middagje waterskiën, niks is te gek. 

Uiteindelijk draait het er bij KNNS om dat onze klanten blij zijn en dat begint bij onze eigen medewerkers. Vanuit ons kantoor (wij noemen het experience center) zet iedereen zijn beste beentje onze dienstverlening tot uiting te brengen. Het operating center en het auditorium leveren daar een grote bijdrage aan. In het operating center monitoren de IT-specialisten, a.k.a. jouw toekomstige collega's, infrastructuren van klanten. In het auditorium organiseren we regelmatig events. Klantbeleving staat voorop en iedereen bij KNNS draagt hier actief aan bij. 

Ontmoet jouw gesprekspartners

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer via onderstaand formulier en ontmoet Ron van den Broek (Business Unit Manager) en Dennis Wennekers (Service Manager). Zijn we een match en kom je bij ons voor het tweede gesprek? Dan ontmoet je Astrid Konijnenberg (HR Adviseur) en Coert Tempelman (Algemeen Directeur).

Denk jij een stap verder en zoek je een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan nu op de vacature medewerker helpdesk en wie weet zien we jou binnenkort terug tijdens een eerste kennismaking.

DV 2469
DV 2434
Astrid
DV 2312

Solliciteer via dit formulier

In PDF of DOCX

In PDF of DOCX

Koude acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dankjewel!