Vragen? Bel of mail ons

IT Infrastructuur


Een toekomstbestendige IT infrastructuur. Dat is wat je nodig hebt om te kunnen groeien met jouw bedrijf. Samen bepalen we de juiste route hoe we daar komen. Hier lees je hoe we dat doen.

Een IT-infrastructuur zien wij als basis voor continuïteit van je organisatie. Daarom moet deze altijd beschikbaar, transparant en wendbaar zijn. Wij geven inzicht in het huidige landschap en ondersteunen bij het inrichten van een IT infrastructuur in de Cloud. Dat doen we altijd op dezelfde manier, met dezelfde applicaties. Een goed ingerichte IT infrastructuur is het startpunt van jouw succes en dat is waar wij in uitblinken.

Een IT infrastructuur begint met de Cloud

Het onderhouden van eigen servers en applicaties binnen je IT infrastructuur is een steeds complexere aangelegenheid. Toegang en beveiliging moeten perfect geregeld zijn. Overstappen naar de Cloud in plaats van investeren heeft veel voordelen. Schaalbaarheid, betrouwbaarheid én een betere performance. Welke Cloud het beste bij jouw organisatie past bepalen we aan de hand van onze unieke aanpak. Samen stippelen we de route uit naar jouw ideale IT infrastructuur.

Altijd vanuit dezelfde basislaag, een IT infrastructuur op maat

Het inrichten van een IT infrastructuur doen we altijd vanuit eenzelfde basislaag aan applicaties. We noemen dat ‘building blocks’. Dit zijn een aantal blokken (apps) vanuit waar we jouw IT infrastructuur opbouwen. De applicaties binnen de building blocks zijn ontstaan vanuit jarenlange ervaring. Wij weten precies wat jouw organisatie nodig heeft voor een kwalitatief goede infrastructuur. 

Meer informatie over onze aanpak

     
IT security voor IT infrastructuur op het hoogste niveau

Een veilige IT infrastructuur inrichten is voor ons de basis. Deze moet altijd toegankelijk zijn en van goede aard. Het verschil maken wij in IT security op basis van gedrag. Met slimme cyber machines leren we van realtime data en wordt dreiging van binnen én buiten je organisatie zelfstandig gestopt. Zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Daarnaast ondersteunen wij in het IT security beleid en met het instellen van de technische regels die alles te maken hebben met dit security beleid. 

Dankzij beheer een IT infrastructuur die het altijd doet

De belangrijkste bedrijfsprocessen mogen niet stilvallen. Dankzij onze unieke aanpak en building blocks weten wij precies hoe jouw bedrijf werkt en welke processen en applicaties écht belangrijk zijn. Vanuit het Security Operating Center houden we met slimme software je hele omgeving in de gaten. Daardoor zien we storingen aankomen en weten we precies wat de impact hiervan is op jouw bedrijfsprocessen. Bovendien kunnen we in plaats van proactief, preventief handelen en blijven jouw belangrijkste processen en applicaties altijd draaien.

Wil je dat wij contact met je opnemen?