Vragen? Bel of mail ons

IT Infrastructuur


Een toekomstbestendige IT infrastructuur. Dat is wat je nodig hebt om te kunnen groeien met jouw bedrijf. Samen bepalen we de juiste route hoe we daar komen. Hier lees je hoe we dat doen.

Een goede IT infrastructuur is de basis voor continuïteit van je organisatie. Daarom moet deze altijd beschikbaar, transparant en wendbaar zijn. Wij geven inzicht in het huidige landschap en ondersteunen bij het inrichten van een IT infrastructuur in de Cloud. Een goed ingerichte IT infrastructuur is het startpunt van jouw succes en dat is waar wij in uitblinken.

Enterprise architectuur: de basis van jouw IT oplossing

Iedere organisatie is anders: processen, mensen en doelen verschillen van elkaar. Daarom maken onze ervaren experts een IT infrastructuur altijd op maat. We starten met inzicht in jouw huidige IT landschap door middel van een enterprise architectuur. Hiermee nemen we een 'deep-dive' in jouw bedrijfsprocessen en brengen we in kaart wat écht voor jouw organisatie belangrijk is. Dankzij de enterprise architectuur heb je voor eens en altijd overzicht van de IT omgeving.   

IT infrastructuur op maat

Een IT infrastructuur die met je meegroeit: dát is toekomstbestendig zijn. Wij zorgen voor een transparante, flexibele IT oplossing. Overstappen naar de cloud in plaats van investeren in servers op locatie heeft veel voordelen. Schaalbaarheid, betrouwbaarheid én een betere performance. Welk type cloud het beste bij jouw organisatie past bepalen we aan de hand van onze unieke aanpak. Samen stippelen we de route uit naar jouw ideale IT infrastructuur.

Meer informatie over onze aanpak

     
IT security voor IT infrastructuur op het hoogste niveau

Waterdichte cybersecurity is het uitgangspunt van al onze dienstverlening. Daarom leveren wij een IT infrastructuur die bestand is tegen digitale gevaren en die de continuïteit van jouw organisatie ten goede doet. Het verschil maken we in IT security op basis van gedragspatronen van devices en medewerkers. Met slimme cybermachines leren we van realtime data en wordt dreiging van binnen én buiten je organisatie zelfstandig gestopt. Zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Wij ondersteunen in het IT security beleid en met het instellen van de technische regels die alles te maken hebben met dit security beleid.

Dankzij beheer een IT infrastructuur die het altijd doet

De belangrijkste bedrijfsprocessen mogen niet stilvallen. Dankzij onze unieke aanpak en building blocks weten wij precies hoe jouw bedrijf werkt en welke processen en applicaties écht belangrijk zijn. Vanuit het Security Operating Center houden we met slimme software je hele omgeving in de gaten. Daardoor zien we storingen aankomen en weten we precies wat de impact hiervan is op jouw bedrijfsprocessen. Bovendien kunnen we in plaats van proactief, preventief handelen en blijven jouw belangrijkste processen en applicaties altijd draaien.

Wil je dat wij contact met je opnemen?