Vragen? Bel of mail ons

IT Infrastructuur


Een toekomstbestendige IT infrastructuur. Dat is wat je nodig hebt om te kunnen groeien met jouw bedrijf. Samen bepalen we de juiste route hoe we daar komen.

Een IT-infrastructuur zien wij als fundament voor continuïteit van je organisatie. Daarom moet deze het altijd doen en transparant en wendbaar zijn. Wij geven inzicht in het huidige landschap en ondersteunen bij het inrichten van een IT infrastructuur in de Cloud. Zodat je altijd flexibel bent om bedrijfsdoelstellingen zoals groei of digitalisering te behalen. Een goed ingerichte IT infrastructuur is het fundament van jouw succes en dat is waar wij in uitblinken.

 

Een flexibele en schaalbare IT infrastructuur

Het onderhouden van eigen servers en applicaties binnen je IT infrastructuur is een steeds complexere aangelegenheid. Toegang en beveiliging moeten perfect geregeld zijn. Overstappen naar de Cloud in plaats van investeren heeft veel voordelen. Schaalbaarheid, betrouwbaarheid én een betere performance. Welke Cloud het beste bij jouw organisatie past bepalen we aan de hand van onze unieke aanpak. Samen stippelen we de route uit naar jouw ideale IT infrastructuur.

 

IT security voor IT infrastructuur op het hoogste niveau

Een IT infrastructuur inrichten is voor ons de basis. Deze moet altijd toegankelijk zijn en kwalitatief van goede aard. Het verschil maken wij in IT security op basis van gedrag. Met slimme cyber machines leren we van realtime data en wordt dreiging van binnen én buiten je organisatie autonoom gestopt. Zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Daarnaast ondersteunen wij in het IT beleid en het instellen van de techniek.

 

Dankzij preventief beheer een IT infrastructuur die het altijd doet

De belangrijkste bedrijfsprocessen mogen niet stilvallen. Dankzij onze unieke aanpak weten wij precies hoe jouw bedrijf werkt en welke processen en applicaties écht belangrijk zijn. Vanuit het Security Operating Center houden we met slimme software je hele omgeving in de gaten. Daardoor zien we storingen aankomen en weten we precies wat de impact hiervan is op jouw bedrijfsprocessen. Bovendien kunnen we in plaats van proactief, preventief handelen en blijven jouw belangrijkste processen en applicaties altijd draaien.

Laat je adviseren