Vragen? Bel of mail ons

ICT outsourcing


Het onderhouden van een eigen IT omgeving wordt steeds complexer. Toegang en beveiliging moeten perfect geregeld zijn. Je collega’s willen altijd en overal kunnen werken. En tegelijkertijd moet de kosten voor IT voorspelbaar en beheersbaar blijven. Het uitbesteden van (een deel) van IT is een logische stap. Het zorgt voor focus op je kernactiviteiten, verbeterde continuïteit en hogere productiviteit.

ICT uitbesteden, wat wél en wat niet?

Een gemiddelde IT omgeving omvat veel onderdelen. Digitale werkplekken, servers, security maatregelen en een helpdesk. De beslissing om ICT uit te besteden is afhankelijk van je bedrijfsdoelstellingen én de complexiteit van je bestaande IT omgeving. Dankzij onze unieke aanpak structureren we jouw complete IT omgeving en maken we inzichtelijk welke onderdelen je kan uitbesteden.

  • Werkplekbeheer uitbesteden.
    Veel bedrijven besteden werkplekbeheer uit. Met de unieke werkplekbeheer aanpak van KNNS ben je verzekerd van een veilige en up to date werkplek én 24/7 support.
  • IT infrastructuur uitbesteden
  • ICT beheer uitbesteden
  • Veiligheid en privacy uitbesteden

KNNS als IT business partner

Wij geloven dat IT helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wij leggen de juiste verbinding tussen jouw bedrijf en IT. Onze unieke aanpak richt zich helemaal op jouw doelstellingen en processen. Doordat we jouw bedrijf door en door kennen, kun je met een gerust hart IT uitbesteden. Samen zorgen we dat IT jouw bedrijf toekomstbestendig en wendbaar maken.

Ontdek onze unieke aanpak