Vragen? Bel of mail ons

Workshops

Microsoft Teams
beheerders workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Microsoft 365 / Microsoft Teams / samenwerken 

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

Voor organisaties die werken met Microsoft Teams zijn er twee opties: of je laat jullie Microsoft Teams omgeving volledig in beheer van jullie IT partner óf je neemt deze zelf in beheer. In dat laatste geval kunnen jullie eigen beheerders veel vragen vanuit gebruikers zelf beantwoorden en eventuele aanpassingen in de instellingen of inrichting van de applicatie zelf doorvoeren. Hoe ze dat doen, dat leren wij ze in deze training. 

Microsoft Teams training voor beheerders

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

Het levert jouw organisatie veel voordelen op om intern beheerders aan te wijzen die de verantwoordelijkheid hebben over de techniek van Microsoft Teams. Stap voor stap nemen wij toekomstig beheerders mee in het beheercentrum van Microsoft Teams. Vragen vanuit gebruikers kunnen beheerders na het volgen van deze Microsoft Teams training zelf beantwoorden.

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Expert workshop

In 4 uur tijd nemen we (toekomstig) beheerders mee in het beheercentrum van Microsoft Teams zodat ze straks zelfstandig hiermee kunnen werken en Microsoft Teams naar wens kunnen beheren. Deze 4 uur bestaan voornamelijk uit luisteren en kijken. Na afloop zorgen wij voor een handboek met daarin alle informatie wat de beheerders in de training geleerd hebben. Mochten ze iets gemist hebben of vergeten zijn dan kan het handboek erg handig zijn. Daarnaast maken we speciaal voor het beheerteam video-instructies.  

Bij deze training is het niet perse nodig dat medewerkers Microsoft Teams al geïnstalleerd hebben op hun laptop omdat men hier voornamelijk kijkt en luistert. Natuurlijk is het wel zo handig dat ze direct na de training zelf aan de slag gaan met het Microsoft Teams beheercentrum zodat ze alles wat ze geleerd hebben direct toe kunnen passen.  

De datum van deze workshop is op aanvraag. 

 

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze Microsoft Teams training is voor organisaties welke zelf Teams in beheer willen hebben. Dat wil zeggen dat aangewezen beheerders zelf aan de slag kunnen met het aanmaken van Teams en de inrichting van de applicatie. Daarnaast kunnen beheerders na het volgen van deze training eerstelijns vragen vanuit de organisatie zelf beantwoorden.

Geïnteresseerd in een Microsoft Teams training voor beheerders? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.