Vragen? Bel of mail ons

Trainingen

Microsoft Teams
beheerders workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Type

Fysieke training 

Locatie

KNNS auditorium

Duur van de training

4 uur

Topics

Microsoft 365 / Microsoft Teams / samenwerken 

Voor wie

Organisaties welke zelf Microsoft Teams in beheer willen hebben.

Meer informatie

Wanneer jouw organisatie werkt met Microsoft Teams dan zijn voor het beheer ervan meerdere mogelijkheden. Je kan natuurlijk het beheer van Teams volledig overlaten aan jouw IT-partner. Maar je kan ook onafhankelijker worden en de eerstelijnsvragen zelf oppakken na onze Microsoft Teams beheerderstraining. Zo zorg je ervoor dat jouw collega’s sneller worden geholpen en dat de organisatie sneller stappen kan maken. 

Microsoft Teams training voor beheerders

  • Introductie

  • Trainer

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijd

  • Deelnemers

  • Locatie

  • Investering

Het levert jouw organisatie veel voordelen op om intern beheerders aan te wijzen die de verantwoordelijkheid hebben over de techniek van Microsoft Teams. Stap voor stap nemen wij toekomstig beheerders mee in het beheercentrum van Microsoft Teams. Vragen vanuit gebruikers kunnen beheerders na het volgen van deze Microsoft Teams training zelf beantwoorden.

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS.

Kelly traint wekelijks gebruikers in het werken met Microsoft Teams. Hierbij heeft ze oog voor het maximale gebruikersgemak en is ze wel wat weerstand bij verandering gewend. Daarbij staat bij KNNS Microsoft Teams centraal als intern communicatiemiddel, waardoor we enorm veel kennis hebben over de software’.

De beheerders ontvangen een training van één halve dag bij KNNS op locatie, inclusief lunch. Tijdens deze dag worden alle onderdelen die van belang zijn voor het beheer van Teams doorlopen. Van de beheerders wordt geacht dat zij wensen hebben rondom de inrichting van Teams, zodat zij die tijdens de training direct onder begeleiding kunnen oppakken. Hebben zij deze niet, dan zullen er alsnog oefeningen gemaakt worden zoals het opzetten en inrichten van een nieuw team. Daarbij ligt de focus op het delen van informatie in- en extern en worden en worden veel gestelde vragen doorgenomen.

Na de training ontvangen de beheerders een volledig handboek over hun Teams-omgeving en die dieper ingaat op de meest voorkomende handelingen.

Het is van belang dat de deelnemers ervaring hebben met het gebruik van Microsoft Teams en ook de Teams beheerdersrol hebben gekregen in Microsoft 365.

In overleg met jou zullen we kijken hoeveel trainingen nodig zijn en deze plannen we gezamenlijk in. De training duurt een halve dag.

 

KNNS adviseert altijd om maximaal 4 deelnemers per training, zodat we voldoende tijd hebben voor vragen. Daarbij zorgen we dan ook voor passende aandacht voor het individu tijdens deze groepstraining.

Er is bij KNNS een trainingsfaciliteit. Het mooie van een training op een andere locatie, is dat deelnemers echt even uit de waan van de dag getrokken worden. We kunnen daarnaast direct een rondleiding geven door ons pand heen voor wat inspiratie.

De kosten zijn € 1000,- per training, ook als er geen 4 deelnemers aanwezig zijn.

Geïnteresseerd in een Microsoft Teams training voor beheerders? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.