knns.nl
Solliciteren
Jouw kans
Dit ga je doen
Ons aanbod
Hoe we onboarden
Kantoor
#ikwerkbijKNNS
De laatste posts

Erbovenuit steken
als netwerk engineer?

Full-time @ Nijmegen

Jouw kans

Je bent als netwerk engineer key member van het team als het gaat om de implementatie van een kantoor wifi netwerk bij (nieuwe) klanten, maar ook voor het beheer ervan. Je weet alles van firewalls, switches en draadloze netwerken waardoor je zowel klanten verder kan helpen als het projectteam en het beheer & supportteam kan ondersteunen met jouw kennis en ervaring.

Www.Guyhouben.Com KNSS 51

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor alles als het gaat om kantoor wifi netwerken. De ene keer ben je betrokken bij de implementatie van een nieuw netwerk bij een (nieuwe) klant en de andere keer voer je beheerwerkzaamheden uit binnen complexe, zeer dynamische klantomgevingen. Je werkt zowel met Cloud (Azure) infrastructuren als on-premises. Je bent veel onderweg en aan het werk op locatie van de klant, maar zeker ook op kantoor in Nijmegen. Samen met het team van project consultants, beheer engineers en met het supportteam (de Helpdesk) ben jij verantwoordelijk voor de IT-infrastructuren van de klant waarbij jouw specialisatie ligt bij het netwerk.

Jouw agenda

Agenda Netwerk Engineer (1)

Ons aanbod

Werken bij KNNS is leuk. We doen ons best en werken hard, maar maken met elkaar ook veel plezier. Ons kantoor in Nijmegen is super de luxe. We hebben eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Aan letterlijk elk detail is gedacht als het gaat om beleving. Iedere collega is van waarde voor onze organisatie. We luisteren naar ideeën en inzichten en zien deze graag werkelijkheid worden. We investeren veel in de groei van het individu, maar hechten ook veel waarde aan het team. Aan uitjes ontbreekt het dus niet: van een weekendje weg naar Rome of Malaga tot een middagje waterskiën, niks is te gek. 

Bekijk wat we nog meer te bieden hebben

Jouw inleg

Onze inleg

Totaal:

Jouw droombaan

Join ons team

Hoe we onboarden

1
1

Sollicitatie

We hebben geen uitgebreide motivatiebrief nodig. Laat ons zien wie je bent en wat je drijft en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking.

3
3

Keuze

Wanneer jij blij bent met wat je hebt gezien en wij blij zijn met wat we hebben gehoord, dan vragen we je officieel deel uit te komen maken van het team van KNNS.  

2
2

Kennismaking

De kennismaking bestaat uit twee gesprekken. Beide gesprekken zijn hier op kantoor. Je maakt kennis met HR en met je leidinggevende en je krijgt een rondleiding door je toekomstige werkplek.  

4
4

Join our team

Welkom! Jouw eerste weken zullen in het teken staan van een uitgebreid onboardingsprogramma waarin je kennis maakt met alles en iedereen binnen de organisatie en ook met onze werkwijze.  

Ons kantoor @ Nijmegen

Www.Guyhouben.Com KNSS 24
Www.Guyhouben.Com KNSS 2
Www.Guyhouben.Com KNSS 11
Www.Guyhouben.Com KNSS 37
Www.Guyhouben.Com KNSS 48
Www.Guyhouben.Com KNSS 6
Www.Guyhouben.Com KNSS 44
Www.Guyhouben.Com KNSS 35
Www.Guyhouben.Com KNSS 3
Www.Guyhouben.Com KNSS 63

#ikwerkbijKNNS

"KNNS geeft mij alles dat ik nodig heb en meer, zodat ik het beste uit mezelf kan halen. Elke dag opnieuw!"

Of luister naar de met jouw toekomstig teamleden

De laatste posts

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KNNS B.V. (@knnsbv)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door KNNS B.V. (@knnsbv)

Solliciteren

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mooi! Want wij zijn mogelijk op zoek naar jou. We hebben voor je sollicitatie geen uitgebreide motivatiebrief nodig, maar vertel ons wie je bent en wat je drijft en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking. 

In PDF of DOCX

Toch liever een document uploaden?

We hebben geen uitgebreide motivatiebrief nodig. Vertel ons wie je bent en waar je kracht ligt en op basis daarvan nodigen we je uit voor een kennismaking.

In PDF of DOCX