Vragen? Bel of mail ons

Vacature stagiaire
helpdesk medewerker


Hey jij daar! Word jij enthousiast van IT en ben je klaar om jouw passie om te zetten in waardevolle praktijkervaring in de echte wereld? Zoek je naar een uitdagende stage waarin je jouw IT-skills kunt ontwikkelen en wordt behandeld als een volwaardig teamlid? Dan is dit jouw kans! We zoeken namelijk een stagiaire voor onze helpdesk die klaar is om samen met ons de IT-wereld te veroveren.

Aan de slag als stagiaire op onze helpdesk

Als stagiaire op onze helpdesk willen we jou graag de kans bieden om te groeien en praktijkervaring op te doen in het ondersteunen van klanten bij technische problemen - en het bieden van hoogwaardige service. Je wordt ondergedompeld in de spannende wereld van IT-ondersteuning waarin jouw inzet en leergierigheid worden beloond. Je zult de kneepjes van het vak leren, samenwerken met ervaren professionals en een onmisbare schakel worden in het helpen van onze klanten.

Tijdens jouw stage ben jij het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen, problemen of storingen van onze klanten. Je werkt nauw samen met ons ervaren team van helpdeskmedewerkers die jou begeleiden en ondersteunen tijdens jouw leerproces. Je zult uitdagende problemen tegenkomen, waarbij je jouw analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen kunt ontwikkelen. De werkzaamheden zijn heel gevarieerd. Het ene moment maak je een gebruiker aan, het andere moment behandel je een incident m.b.t. het draadloze netwerk van de klant. Elke week worden er +/- 200 tickets weggewerkt door onze helpdesk, vervelen komt in ons woordenboek dus niet voor. 

Jouw ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. We geloven sterk in het potentieel en de frisse ideeën van jouw als stagiaire. Daarom willen we niet alleen dat je leert tijdens jouw stage, maar ook dat je een actieve bijdraagt levert aan ons team. Je krijgt alle ruimte om jouw eigen initiatieven te ontplooien en waarde toe te voegen aan onze organisatie. We bieden een omgeving waarin jouw stem gehoord wordt en jouw ideeën gewaardeerd worden. Of je nu een innovatieve oplossing voorstelt, een proces wilt verbeteren of iets nieuws wilt ontdekken, we moedigen je aan jouw mening te delen en met initiatieven te komen. Je krijgt de vrijheid om te experimenteren, fouten te maken en te leren, terwijl je wordt ondersteund door ons ervaren team van helpdeskmedewerkers. Jouw stage zal een mix zijn van opwinding, het opdoen van specifieke kennis en waardevolle praktijkervaringen die jouw carrière een vliegende start geven.

Hoe ziet jouw dag als stagiaire op onze helpdesk er uit?

Onze IT-dienstverlening is heel dynamisch doordat je met veel verschillende klanten werkt. Daarom is geen dag is hetzelfde op de helpdesk van KNNS. Mogelijk ziet een van jouw werkdagen er zo uit: 

 • Je begint om 08:30 met werken, afhankelijk van jouw dienst. Je logt in op jouw computer en zorgt dat je telefoon aan staat. Je bent klaar om klanten te woord te staan.
 • In TopDesk kijk je samen met het team welke tickets er openstaan en welke je kan oplossen in de tijd dat je niet gebeld wordt en maakt een overzicht voor jezelf.
 • Je eerste telefoontje komt binnen. Samen met het team luister je naar de klant, vraag je door en achterhaal je wat het verzoek is. Blijk je deze zelf op te kunnen lossen? Ga vooral je gang!
 • Je maakt een ticket aan van het gesprek dat je net gevoerd hebt om ervoor te zorgen dat alle dienstverlening goed geregistreerd wordt.
 • Je werkt wat mail weg.
 • Je telefoon gaat voor de tweede keer. Het verhaal heb je aangehoord, maar je kan de klant niet direct helpen. Je maakt een ticket aan in TopDesk en verzamelt alle informatie bij de klant zodat het beheerteam of een helpdesk collega die tweede of derdelijns is hiermee aan de slag kan.
 • Gezamenlijke lunch met collega’s van andere afdelingen: elke dag wordt er tussen 12:00 en 13:00 een lunch gefaciliteerd in de kantine. Nadat je je eten op hebt speel je nog een potje FiFa of Formule 1.
 • In de middag heb je een klantoverleg staan met jouw manager en een collega van sales en krijg je nog veel telefoontjes. Deze beantwoordt je volgens onze werkwijze.

Jouw profiel

Communicatief vaardig en oplossingsgericht, dat zijn de twee allerbelangrijkste kenmerken waarin jij je jezelf in herkent. Daarnaast moet je jezelf thuis voelen in een omgeving waar alles om de klant draait. Je wil jezelf blijven ontwikkelen, je klanten beter leren kennen en op de best mogelijke manier van service te voorzien.

Verder is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het onderstaande profiel: 

 • Je volgt momenteel een opleiding in ICT-gerelateerde richting (bijvoorbeeld MBO ICT-beheer);
 • Je bent niet alleen leergierig, maar ook zeer gemotiveerd om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Je hebt een passie voor technologie en bent enthousiast om jezelf te ontwikkelen binnen het IT-vakgebied;
 • Je bent sterk servicegericht en hebt een klantgerichte instelling. Je begrijpt het belang van het bieden van uitstekende ondersteuning aan gebruikers en het oplossen van hun IT-gerelateerde problemen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding;
 • Teamspeler met de bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en te groeien;
 • Het vermogen om technische informatie begrijpelijk over te brengen aan klanten.

Cultuur van onze organisatie

Kom werken bij één van de beste IT dienstverleners van Nijmegen. Met eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Wil jij je even focussen en niet gestoord worden? Dan zijn er genoeg stilteruimtes waar je rustig kan werken. In de kantine kun je dagelijks een verse en gezonde lunch pakken. En je kan er lekker ontspannen: socializen met collega’s of een Champions League wedstrijd spelen met je favoriete team op FiFa. Elke week sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Aan activiteiten ontbreekt het bij ons in ieder geval niet. We hebben we een heel actieve personeelsvereniging: van een weekendje weg naar Rome of Malaga tot een middagje waterskiën, niks is te gek. 

Uiteindelijk draait het er bij KNNS om dat onze klanten blij zijn en dat begint bij onze eigen medewerkers. Vanuit ons kantoor (wij noemen het experience center) zet iedereen zijn beste beentje onze dienstverlening tot uiting te brengen. Het operating center en het auditorium leveren daar een grote bijdrage aan. In het operating center monitoren de IT-specialisten, a.k.a. jouw toekomstige collega's, infrastructuren van klanten. In het auditorium organiseren we regelmatig events. Klantbeleving staat voorop en iedereen bij KNNS draagt hier actief aan bij. 

Ontmoet jouw gesprekspartners

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer via onderstaand formulier en ontmoet Ron van den Broek (Business Unit Manager) en Dennis Wennekers (Service Manager). Zijn we een match en kom je bij ons voor het tweede gesprek? Dan ontmoet je Astrid Konijnenberg (HR Adviseur) en Coert Tempelman (Algemeen Directeur).

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats waar je niet wordt gezien als stagiaire maar als waardevol teamlid met eigen inbreng? Dan ben je bij KNNS aan het juiste adres! Ontdek nieuwe kansen, ontwikkel jouw talent en groei met ons mee. Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog op de vacature: stagiaire helpdesk medewerker bij KNNS.

DV 2469
DV 2434
Astrid
DV 2312

Solliciteer via dit formulier

In PDF of DOCX

In PDF of DOCX

Koude acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dankjewel!