Vragen? Bel of mail ons

Vacature servicedesk medewerker


Geen dag is hetzelfde bij KNNS. Daar is de IT-dienstverlening veel te dynamisch voor. Wil jij graag werken bij een dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden en waar je alle ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. Als servicedeskmedewerker zorg jij ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden met hun IT-vraag. Jij denkt vooruit en zorgt voor een optimale klantbeleving.

Wie ben jij?

Communicatief ontzettend vaardig en oplossingsgericht, dat zijn de twee allerbelangrijkste kenmerken waarin jij jezelf herkent. Daarnaast moet je jezelf thuis voelen in een omgeving waar alles om de klant draait. Je wil jezelf blijven ontwikkelen, je klanten beter leren kennen en op de best mogelijke manier van service te voorzien.

Verder is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde MBO 3/4 IT-opleiding;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Kennis en ervaring met Microsoft Active Directory, diverse Windows Server versies, Azure en office 365 is een pré;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in combinatie met een hoge mate van zelfstandigheid, probleemoplossend vermogen en een hoge stressbestendigheid;
 • Je bent kritisch, gestructureerd en meedenkend en doet er alles aan om de klant te helpen;
 • Je bent ambitieus en wilt gebruik maken van de doorgroeimogelijkheden die KNNS je biedt.

Wat ga je doen?

KNNS groeit hard. Dat houdt in dat we steeds meer klanten die contact opnemen met onze Servicedesk blij moeten maken. Jij bent degene die de verwachtingen van de klant gaat overtreffen. Op de Servicedesk ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant, letterlijk de stem van KNNS. Jij stelt hem/haar gerust en communiceert helder, duidelijk en eerlijk. Vervolgens ben jij alweer bezig met de volgende stap. Kun je het probleem zelf snel oplossen? Super! Is het vraagstuk complexer en moeten de 2e of 3e lijns collega’s hier mee aan de slag? Ook geen probleem. Jij legt de klant uit dat het door een collega opgepakt gaat worden en geeft aan wat de klant daarin van ons kan verwachten. Jij denkt verder. Je bewaakt de status van de tickets en houdt de klant hiervan op de hoogte. Gewoonweg door af en toe een simpel telefoontje krijgt de klant écht het gevoel dat jij hem/haar verder helpt. Je doet er letterlijk alles aan om de klanten een goed gevoel te geven.

Geen dag is hetzelfde bij KNNS, daar is IT-dienstverlening veel te dynamisch voor. De tickets die binnenkomen zijn heel gevarieerd. Het ene moment maak je een gebruiker aan, het andere moment behandel je een incident m.b.t. het draadloze netwerk van de klant. Elke week worden er +/- 200 tickets weggewerkt door onze Servicedesk, vervelen komt in ons woordenboek dus niet voor.

 

Wat krijg je van KNNS?

KNNS biedt jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • 27 vakantiedagen (krijgen we wel een kaartje?);
 • Goed pensioen met eigen investeringsvrijheid;
 • Goed salaris;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding op basis van 360 graden feedback;
 • Een vooruitstrevende organisatie met veel aandacht voor vitaliteit en vrijheid;
 • Legendarische personeelsuitjes;
 • De modernste laptops en telefoons om op te werken.

De KNNS cultuur

Uiteindelijk draait het er bij KNNS om dat onze klanten blij zijn. Dat begint bij onze eigen medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en iedereen zet dan ook zijn beste been voor om hieraan bij te dragen. In de kantine kun je muziek luisteren, is er ruimte om te gamen óf speel je met je collega’s een potje tafelvoetbal. De kantine beschikt over een vitaliteitsbar waar je o.a. smoothies, salades, soep en vers fruit kunt eten. Kortom: alles binnen handbereik om onder het genot van gezonde voeding te ontspannen. Los van de ontspanning moet er natuurlijk ook gewerkt worden. De huiselijke sfeer van de kantoortuin en de volledig uitgeruste werkplekken laten niets aan het toeval over. Wil jij je even focussen en niet gestoord worden? Dan zijn er stilteruimtes waar jij lekker kan werken. Daarnaast sluiten we elke week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel en hebben we een hele actieve personeelsvereniging: van een weekendje weg naar Malaga tot een middagje waterskiën, niks is te gek.

 

Kom je bij ons werken?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil jij als servicedesk medewerker aan de slag bij KNNS? Solliciteer dan via onderstaand formulier en wie weet tot snel!

Leuk dat je wilt solliciteren! Vul onderstaand formulier in:

In PDF of DOCX

In PDF of DOCX