Vragen? Bel of mail ons

Vacature changemanager


Het beheer & support team is op zoek naar een changemanager. Iemand die onze klanten helemaal begrijpt en betrokken is met ze.

Jouw kans

Ieder bedrijf gebruikt IT. IT zorgt ervoor dat bedrijven slimmer en beter hun werk kunnen doen. Techniek is mooi als het werkt, maar als het niet werkt wil je snel geholpen worden!  

Als changemanager op onze beheer & support afdeling ben je verantwoordelijk voor een goede en efficiënte doorloop van onze IT beheer werkzaamheden en de tickets die we oppakken voor onze klanten. Jij zorgt dat de juiste prioriteit wordt gegeven omdat je begrijpt wat de impact is bij onze klanten. Daarnaast zorg je ervoor dat klanten op de hoogte worden gehouden van de werkzaamheden en schep je de juiste verwachting. Jij begrijpt de waarde van het inzetten van de juiste kennis en communicatie als IT partner voor onze klanten. Dit doe je primair door je bezig te houden met het beoordelen wie van je collega’s wat kan oppakken en het plannen van de benodigde werkzaamheden. Je communiceert veel met klanten en collega’s.

Als changemanager is geen dag is hetzelfde. Enerzijds omdat het werk dat wij voor klanten doen ontzettend divers is, en anderzijds omdat je zelf niet bang bent de handen uit de mouwen te steken. Dus naast het plannen en coördineren van werkzaamheden mag je zelf ook je oplossend vermogen loslaten op openstaande tickets.  

Werken bij KNNS

Het draait het er bij KNNS om dat klanten blij zijn. Dat begint bij onze eigen medewerkers. Vanuit ons eigen Experience Center zet iedereen zijn beste beentje voor om klanten & partners onze dienstverlening op de meest excellente manier te laten ervaren. Ons operating center levert daar een grote bijdrage aan. Vanuit hier monitort een team van IT-specialisten namelijk dagelijks het netwerk en de veiligheid van onze klanten. Deze afdeling is in essentie dan ook het ware middelpunt van ons kantoor. Om nog meer uit te blinken in die klantbeleving, hebben we binnen onze kantoormuren ook een auditorium waar we maandelijks voor klanten & partners events organiseren. Iedereen bij KNNS draagt hier actief aan bij. Verder zijn alle werkplekken en meeting rooms zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wil jij je even focussen en niet gestoord worden? Dan zijn er genoeg stilteruimtes waar je rustig kan werken. In de kantine kun je dagelijks een verse en gezonde lunch pakken. En je kan er lekker ontspannen: socializen met collega’s of een Champions League wedstrijd spelen met je favoriete team op FiFa. Daarnaast sluiten we elke week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel en hebben we een hele actieve personeelsvereniging: van een weekendje weg naar Malaga tot een middagje waterskiën, niks is te gek. 

Dit ga je doen

Als changemanager ben je samen met je collega’s van beheer & support verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van het beheer van complexe en dynamische omgevingen van klanten. Jij doet dit door goed in te schatten wie wat moet doen, strakke planningen te maken en vooral zeer intensief met onze klant te schakelen over status en doorlooptijd. Hierin sta je niet alleen, onze Coordinator van de beheer & support afdeling speelt ook een belangrijke rol in dit proces. Naast het beoordelen wat anderen kunnen doen pak je zelf ook tickets op, je bent als het ware een meewerkend voorman.  

Jouw inleg

 • Je hebt een afgeronde MBO+ / HBO-opleiding in een relevante richting; 
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als helpdesk- supportdesk medewerker; 
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Active Directory, Windows Server en Office 365; 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in combinatie met probleemoplossend vermogen en een hoge stressbestendigheid. 
 • Je wilt de volgende stappen zetten in jouw carrière binnen IT 

Onze inleg

 • 27 vakantiedagen (krijgen we wel een kaartje?)
 • Goed pensioen met je eigen investeringsvrijheid
 • Goed salaris
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding op basis van 360 graden feedback
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Een fijne werkplek voorzien van alle nieuwe, moderne technologieën
 • Een vooruitstrevende organisatie met veel aandacht voor vitaliteit
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Legendarische personeelsuitjes (van bowlen tot een weekend Malaga)

Solliciteer direct

Ben je helemaal enthousiast geworden van deze vacature? Solliciteer dan direct door onderstaand formulier in te vullen.

Leuk dat je wilt solliciteren! Vul onderstaand formulier in:

In PDF of DOCX

In PDF of DOCX

DV 4803
DV 4914
DV 4664
DV 5085
DV 5379
DV 5389
DV 5451
DV 5025