Vragen? Bel of mail ons

Vacature beheerengineer


Als beheerengineer ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van beheer bij complexe en dynamische omgevingen. Geen dag is hetzelfde omdat je geen vaste werkplek hebt. Collega’s kunnen bij jou terecht voor vragen en advies, maar bovenal draait bij jou alles om de klant.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO+ / HBO-opleiding in een relevante richting;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als systeembeheerder/beheerengineer;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Active Directory, Windows Server en Office 365;
 • Je hebt ervaring met beheer en support in Azure omgevingen (dit is een pré!);
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in combinatie met probleemoplossend vermogen en een hoge stressbestendigheid.

Wat ga je doen?

Als beheerengineer ben je samen met je collega’s van beheer & support verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van het beheer van complexe en dynamische omgevingen van klanten. Daarnaast zie naast beheerwerkzaamheden jij altijd de uitdaging met de klant in gesprek te gaan over ontwikkelingen in de markt en wat dit voor de klant kan betekenen. Beheerwerkzaamheden kunnen steeds beter en efficiënter remote uitgevoerd worden. Daardoor werk je ongeveer 50% van je tijd vanuit het kantoor in Nijmegen waar je bezig bent met preventief beheer en onderhoud van klantomgevingen en 50% bij onze klanten.

 

Wat krijg je van KNNS?

 • 27 vakantiedagen (krijgen we wel een kaartje?);
 • Goed pensioen met eigen investeringsvrijheid;
 • Goed salaris;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding op basis van 360-feedback;
 • Een vooruitstrevende organisatie met veel aandacht voor vitaliteit en vrijheid;
 • Legendarische personeelsuitjes (van bowlen tot een weekend Malaga);

De KNNS cultuur

Uiteindelijk draait het er bij KNNS om dat onze klanten blij zijn. Dat begint bij onze eigen medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons voorop en iedereen zet dan ook zijn beste been voor om hieraan bij te dragen. In de kantine kun je muziek luisteren, is er ruimte om te gamen óf speel je met collega’s een potje tafelvoetbal. De kantine beschikt over een vitaliteitsbar waar je o.a. smoothies, salades, soep en vers fruit kunt eten. Kortom: alles binnen handbereik om onder het genot van gezonde voeding te ontspannen. Los van de ontspanning moet er natuurlijk ook gewerkt worden. De huiselijke sfeer van de kantoortuin en de volledige uitgeruste werkplekken laten niets aan toeval over. Wil jij even focussen en niet gestoord worden? Dan zijn er stilteruimtes waar jij lekker kan werken. Daarnaast sluiten we elke week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel en hebben een hele actieve personeelsvereniging: van een weekend weg naar Malaga tot een middagje waterskiën, niks is te gek.

 

Kom je bij ons werken?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil jij als beheerengineer aan de slag bij KNNS? Solliciteer dan via onderstaand formulier en wie weet tot snel!

Leuk dat je wilt solliciteren! Vul onderstaand formulier in:

In PDF of DOCX

In PDF of DOCX