Vragen? Bel of mail ons

Vacature allround
beheer engineer


Als beheer engineer verricht je werkzaamheden over het gehele klantenbestand van KNNS en ben je een sparringpartner voor je collega’s van beheer en de servicedesk op technische vraagstukken.

Jouw kans

Kom werken bij misschien wel één van de beste IT dienstverleners van Nijmegen. Met eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Wil jij je even focussen en niet gestoord worden? Dan zijn er genoeg stilteruimtes waar je rustig kan werken. In de kantine kun je dagelijks een verse en gezonde lunch pakken. En je kan er lekker ontspannen: socializen met collega’s of een Champions League wedstrijd spelen met je favoriete team op FiFa. Elke week sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Aan activiteiten ontbreekt het bij ons in ieder geval niet. We hebben we een heel actieve personeelsvereniging: van een weekendje weg naar Rome of Malaga tot een middagje waterskiën, niks is te gek. 

Uiteindelijk draait het er bij KNNS om dat onze klanten blij zijn en dat begint bij onze eigen medewerkers. Vanuit ons kantoor (wij noemen het experience center) zet iedereen zijn beste beentje onze dienstverlening tot uiting te brengen. Het operating center en het auditorium leveren daar een grote bijdrage aan. In het operating center monitoren de IT-specialisten, a.k.a. jouw toekomstige collega's, infrastructuren van klanten. In het auditorium organiseren we regelmatig events. Deze afdeling is in essentie dan ook het ware middelpunt van ons kantoor. Klantbeleving staat voorop en iedereen bij KNNS draagt hier actief aan bij. 

Werken bij KNNS

Samen met je collega's van beheer & support ben je verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van het beheer van complexe en dynamische omgevingen. Beheer werkzaamheden kunnen steeds meer en efficiënter remote worden uitgevoerd. Dat zien we ook bij KNNS. Klantbezoeken worden daarom veel waardevoller: i.p.v. standaard beheer werkzaamheden uit te voeren, ga je juist met een klant in gesprek over technologische ontwikkelingen in de markt en wat dit voor de klant kan betekenen.

In deze functie werk je daarom een deel van je tijd vanuit het kantoor in Nijmegen waar je bezig bent met preventief beheer en onderhoud van klantomgevingen en een ander deel van je tijd zit je bij klanten. De ene keer voor het doorvoeren van een grote wijziging van veel impact en de anders keer voor het oplossen van een complex incident.

De klanten van KNNS bevinden zich voornamelijk in de regio Nijmegen. De achtergrond van deze organisaties is heel gevarieerd, maar gemiddeld gaat het om organisaties tussen de 50 en 500 werkplekken.

Direct solliciteren

Jouw profiel

Jij bent een allround beheer engineer die de verwachtingen van zowel klant als collega kan overtreffen. Collega’s kunnen bij jou terecht voor vragen en advies, maar bovenal draait voor jou alles om de klant.

Verder is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het onderstaande profiel: 

  • Een afgeronde mbo+/ hbo-opleiding in een relevante richting;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als systeembeheerder/beheerengineer;
  • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft gerelateerde oplossing zoals Microsoft Windows Server, Microsoft Azure en Microsoft 365;
  • Ervaring met netwerk gerelateerde oplossing van Fortinet en Aruba zijn een pré;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in combinatie met probleemoplossend vermogen en een hoge stressbestendigheid.

Ontmoet jouw gesprekspartners.

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer via onderstaand formulier en ontmoet Dennis (service manager), Ron (business unit manager) en Astrid (HRM). 

DV 2434
DV 2469
Microsoftteams Image (3)

Solliciteer via dit formulier. 

In PDF of DOCX

In PDF of DOCX

Koude acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Dank je wel!