Vragen? Bel of mail ons

Security specialist


Geef informatiebeveiliging uit handen aan een security specialist

Een security specialist neemt al het werk rondom informatiebeveiliging uit handen. Dat wordt “as a service” gedaan. Een organisatie wordt steeds afhankelijker van digitale informatie dat altijd toegankelijk moet zijn. Altijd en overal. Het aanstellen van een security specialist helpt om informatiebeveiliging te organiseren, te coördineren en het volledige plaatje te overzien.

 

Laat een security specialist je informatiebeveiliging organiseren

De security specialist helpt om informatiebeveiliging goed te regelen. Laat je bedrijfsrisico’s in kaart brengen en kom erachter welke dreigingen relevant zijn voor eigen processen. Of krijg inzicht in de belangrijkste functies en flows binnen jouw organisatie voor extra aandacht en voorkom dat deze stil komen te liggen. De cyber security specialist kan daarnaast ook ondersteunen in het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid.

 

De security specialist creëert bewustwording onder medewerkers

Eigen medewerkers zijn een belangrijke pion als het om IT security gaat; ze vormen een groot risico voor je organisatie. De security specialist maakt medewerkers bewust van cyberrisico's die zich op een normale werkdag kunnen voordoen. Door middel van workshops, acties en content ondersteunt de specialist op elk vlak.

 

Monitoring & evaluatie door een security specialist

De security specialist houdt alle verdachte activiteiten op het netwerk en systeem in de gaten en registreert deze. Doordat hij actief inzicht heeft in alle gebeurtenissen binnen de digitale IT infrastructuur, heb je een lager risico op een datalek of cyber aanval. Eén keer per kwartaal evalueert de specialist met directie en management zodat, wanneer nodig, kan worden bijgestuurd op strategische en/of organisatorische wijzigingen.

Laat je adviseren