Onze aanpak

We hanteren een unieke aanpak bij KNNS. We zorgen ervoor dat wij precies weten wat jij nodig hebt. Ons succesmodel zorgt ervoor dat iedere klant de juiste oplossing krijgt.

Intake

Eerst willen we je bedrijf beter leren kennen. Als we snappen wat voor jou belangrijk is, wat je doet en waar je naartoe wilt, komen we met een helder advies. We laten je zien hoe IT ervoor zorgt dat jij jouw bedrijfsdoelstellingen haalt.

De volgende scans doen wij voor je:

• Checklist: voor het bepalen van de technische kaders.

• Applicatie scan: informatie en data zijn de kern van je bedrijf. KNNS maakt IT simpel door IT zo in te richten dat jouw mensen makkelijk, snel, altijd en overal toegang hebben tot de juiste informatie.

Security Scan: het is belangrijk om je data en kroonjuwelen goed te beveiligen. Met de Security Scan laten we zien hoe je organisatie er organisatorisch en technologisch voorstaat kijkend naar de IT Security.

Device scan: omdat de werkzaamheden en manier van werken verschillen per functie, kijken we per functie welk device de beste keuze is voor jouw mensen.

Advies

Vanuit het advies gaan we voor je aan de slag. We maken duidelijke afspraken over wat we opleveren, hoe lang het duurt en welke investering daarvoor nodig is.

Implementatie

We zorgen ervoor dat jouw mensen de oplossing goed gebruiken.

Trainen

Je mensen kunnen aan de slag! We zijn er voor je als er vragen of problemen zijn. We maken duidelijke afspraken over hoe we je helpen en wat je van ons mag verwachten.

Evaluatie & optimalisatie

De wereld verandert snel. De techniek verandert en de behoeften van je organisatie mogelijk ook. We blijven met elkaar in gesprek om te kijken of het nog beter kan! Zo is de cirkel rond en kun je rekenen op een oplossing die perfect bij je blijft passen.

Klant worden bij KNNS?

Maandelijks opzegbaar

Meer dan 30 jaar ervaring