Onze aanpak

We hanteren een unieke aanpak bij KNNS. We zorgen ervoor dat wij precies weten wat jij nodig hebt. Ons succesmodel zorgt ervoor dat iedere klant de juiste oplossing krijgt.

Zo hebben we een enterprise-aanpak waarbij de volledige architectuur van de IT-omgeving tegen het licht wordt gehouden. Deze wordt gematcht met jouw toekomstwens en van daaruit werken we verder. Voor organisaties die snel en pragmatisch willen handelen, maar vooral een niet zo complexe IT-omgeving hebben, zijn er bouwblokken. Dan klikken we snel en efficiënt de voor jou passende moderne werkplek in elkaar.

Intake

Eerst willen we je bedrijf beter leren kennen. Als we snappen wat voor jou belangrijk is, wat je doet en waar je naartoe wilt, komen we met een helder advies. We laten je zien hoe IT ervoor zorgt dat jij jouw bedrijfsdoelstellingen haalt.

Advies

Vanuit het advies gaan we voor je aan de slag. We maken duidelijke afspraken over wat we opleveren, hoe lang het duurt en welke investering daarvoor nodig is.

Implementatie

We zorgen ervoor dat jouw mensen de oplossing goed gebruiken.

Trainen

Je mensen kunnen aan de slag! We zijn er voor je als er vragen of problemen zijn. We maken duidelijke afspraken over hoe we je helpen en wat je van ons mag verwachten.

Evaluatie & optimalisatie

De wereld verandert snel. De techniek verandert en de behoeften van je organisatie mogelijk ook. We blijven met elkaar in gesprek om te kijken of het nog beter kan! Zo is de cirkel rond en kun je rekenen op een oplossing die perfect bij je blijft passen.

Klant worden bij KNNS?

Maandelijks opzegbaar

Meer dan 30 jaar ervaring