Vragen? Bel of mail ons

Microsoft Yammer


De online community van jouw organisatie.

Yammer helpt je op een laagdrempelige manier verbinding te maken met anderen binnen jouw organisatie. De tool van Microsoft maakt samenwerken en communiceren makkelijker, doordat berichten zichtbaar zijn voor een grote groep mensen. Op die manier kun je ideeën bespreken, updates delen en netwerken binnen diverse teams, afdelingen, locaties of zelfs andere landen.

 

Communicatie voor de hele organisatie

Creëer een community met Yammer en verbeter de communicatie binnen jouw organisatie. Verzamel meningen, deel interesses en communiceer met collega’s vanuit verschillende afdelingen. Waarbij je bij Microsoft Teams veelal intensief werkt in kleinere projectteams, is Yammer ideaal voor de communicatie- en informatievoorziening richting een grotere groep.

Succes meten in Yammer

Met de rapportage functies in Yammer verzamel je informatie over de betrokkenheid en activiteit van jouw online community. Verkrijg inzicht in het gebruik van Yammer en acceptatie op gebruikers-, apparaat- en groepsniveaus. Groepsinzichten laten daarnaast de betrokkenheid bij bepaalde campagnes zien en populariteit van onderwerpen.

Altijd verbonden met de Yammer app

Met de mobiele Yammer app zijn jouw medewerkers altijd en overal verbonden met de organisatie. Stel vragen, deel kennis en vraag feedback via polls enquetes. De mobiele Yammer app is beschikbaar voor ieder device en verhoogt op die manier de betrokkenheid binnen jouw organisatie en draagt bij aan een transparante bedrijfscultuur

Persoonlijk advies