• processen, informatie, communicatie
  • Procesoptimalisatie
  • Business intelligence
  • telefonie en communicatie
 • Cloud werkplek, netwerk, printers
  • Cloud werkplek
  • Kantoorprinters
  • Grootformaat en digitale drukpersen
 • Managed services en supplies
  • Managed Services
  • computer en kantoorbenodigdheden

processen, informatie, communicatie

De basis van ICT is de optimalisatie van uw bedrijfsproces. Daarbij ligt de focus op verbetermogelijkheden van uw informatie, communicatie en werkstomen. Met onze suite van oplossingen zorgen we dat u compleet inzicht en controle heeft over uw bedrijfsproces.

Lees meer

Cloud werkplek, netwerk, printers

U wilt controle over uw ICT infrastructuur en alle bijbehorende  apparatuur en hardware. Onze visie is dat uw ICT infrastructuur alles omvat zoals netwerk, werkplek, printers en devices zoals tablets en telefoon en smartphones. Op al deze gebieden leveren onze experts u de beste oplossing. Bij KNNS heeft u echt alles onder één dak.

Lees meer

Managed services en supplies

Het beheer van uw ICT omgeving en uw bedrijfsprocessen verreist steeds meer specialistische kennis. Het is niet meer wenselijk of mogelijk om al die kennis zelf in huis te hebben. Daarom brengt u deze kennis onder bij KNNS. Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven werken.

Lees meer

Procesoptimalisatie

Automatiseer uw (sub)processen en maak handmatige handelingen overbodig.
Document management en taak-automatisering gecombineerd met Business Intelligence zorgt voor complete controle en inzicht over uw bedrijfsproces.

Lees meer

Business intelligence

Verander data in krachtige verhalen die u helpen om inzichten te delen en samenwerking te verbeteren

U kunt al uw data op interactieve wijze verkennen. Er zijn geen grenzen, waardoor u inzichten kunt creëren die u niet eerder voor mogelijk hield. U heeft vragen, uw data bevat de antwoorden, onze dashboards maken van uw data visueel en relevant.

Lees meer

telefonie en communicatie

Vast en mobiel volledig geïntegreerd vanuit de cloud, geen centrale. Uitgebreide functionaliteiten zoals videovergaderen, conferencecalls en uw voicemails in uw mailbox. Met onze vervangservice zit u nooit zonder mobiel. Makkelijker bellen bestaat niet.

Lees meer

Cloud werkplek

ICT is bedoeld om werken makkelijker te maken. Uw systeem volledig ingericht én onderhouden op uw private cloud in ons datacenter, of op een centrale server bij u op locatie. De – vaste en mobiele – werkstations hoeven slechts op dit systeem aangesloten te worden. Een internetverbinding is voldoende.

Lees meer

Kantoorprinters

KNNS biedt een volledig assortiment van printapparatuur voor uw kantooromgeving. We bekijken hoe u kunt besparen op uw printkosten en hoe de printers kunnen bijdragen aan de verbetering van uw werkprocessen.  Maak ook gebruik van onze documentscan, wij brengen alle kosten van uw gehele documentstroom in kaart en ziet u hoe aanzienlijke besparingen en kwaliteits verbeteringen te behalen zijn.

Lees meer

Grootformaat en digitale drukpersen

KNNS heeft een gespecialiseerd team op het gebied van grootformaat plotters, grafische printers en digitale drukpersen.

Printers waarbij aan het resultaat hoge eisen worden gesteld koopt u niet zomaar. KNNS heeft kennis zowel voor advisering en aanschaf, maar ook op technisch gebied. Onze eigen technische service zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een goed draaiende machine en u heeft een korte lijn met onze eigen specialisten.

Lees meer

Managed Services

Met onze eigen service bent u verzekerd van continuïteit. Problemen worden vaak opgelost voordat ze optreden. Op afstand bewaken we uw netwerk, devices en printers, 24 uur per dag.

Lees meer

computer en kantoorbenodigdheden

KNNS biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn: kantoorbenodigdheden, facilitaire en kantinebenodigdheden, cartridges en alles voor de digitale werkplek van laptop, tablet tot muis.

Wij zorgen ervoor dat u tijd, geld en inspanning bespaart, dan kunt u bezig zijn met uw business. Al bijna 30 jaar staan wij onze klanten persoonlijk te woord met ons advies. 
 

Bekijk onze webshop en vraag een account aan.

Lees meer

Met KNNS blijf je bij de kern van je zaak

Wij zijn ervan overtuigd dat de kennis die cruciaal is voor de succesvolle toekomst van je zaak, maar al te vaak verloren gaat in alle energie en inspanningen die nodig zijn op andere terreinen.

Om bij de kern van de zaak te blijven, niet al te ver af te dwalen in dat woud van alledaagse werkzaamheden, heb je behoefte aan een partij die jou begrijpt en weet te helpen om alles wat je in huis hebt, al die kennis die je al vergaard hebt, beter aan te spreken en in te zetten voor datgene waar het werkelijk om gaat. Dat je energie en inspanningen echt vruchten afwerpen en je zaak structureel vooruit helpen.

Omdat we steeds oog houden voor wat er in jouw dagelijkse werk en processen mogelijk en nodig is, niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst van jouw bedrijf en branche, kun je erop vertrouwen dat je ondersteunende processen, van IT en software, tot printing en supplies, op orde zijn. 

Met een breed scala aan A-merk producten en steeds denkend vanuit het proces, helpt KNNS ondernemers om zowel systematisch als organisatorisch beter te opereren, dankzij een betere beheersing en verbinding van hun core business en de bijbehorende stromen aan informatie en werkzaamheden.

Onze waarden

Door kennisdeling, eerlijk zaken doen, met respect voor elkaar en de maatschappij, creëren we een platform waarin onze medewerkers en klanten kunnen groeien en excelleren waarin zij het beste zijn. Een gezond rendement en een hoge klantentevredenheid bepalen ons succes.
KNNS is tevens MVO gecertificeerd. Tevens zijn we trotse sponsor van het Ronald MCDonald Huis Nijmegen.

Geschiedenis

KNNS is in 2013 ontstaan door een fusie van KC Business Solutions en NMA ICT Solutions. Beide met een jarenlange ervaring (meer dan 25 jaar) in de ICT, print, supplies en software markt. Zo is KNNS uitgegroeid tot een belangrijk speler in de regio Nijmegen, Tiel, Den Bosch, Eindhoven, Venlo  en omstreken. Nog steeds staat als van oudsher de eigen service hoog in het vaandel.

Ons team

KNNS is altijd op zoek naar slimme en talentvolle mensen. Met een breed scala aan functies zijn er veel kansen en uitdagingen. Onze team geniet van een platte en open organisatiestructuur met genoeg kansen om zichzelf te ontwikkelen. Bekijk onze vacatures.
 


 

Partners

KNNS werkt met de volgende gerenomeerde partners:

      
 

                    

 

              

 

              

 

Certificering

KNNS is ISO 9001/2008 gecertificeerd en het datacenter voor onze cloud-diensten is SOC 2-2 gecertificeerd.