• processen, informatie, communicatie
  • Procesoptimalisatie
  • Business intelligence
  • telefonie en communicatie
 • Cloud werkplek, netwerk, printers
  • Cloud werkplek
  • Kantoorprinters
  • Grootformaat en digitale drukpersen
 • Managed services en supplies
  • Managed Services
  • computer en kantoorbenodigdheden

processen, informatie, communicatie

De basis van ICT is de optimalisatie van uw bedrijfsproces. Daarbij ligt de focus op verbetermogelijkheden van uw informatie, communicatie en werkstomen. Met onze suite van oplossingen zorgen we dat u compleet inzicht en controle heeft over uw bedrijfsproces.

Lees meer

Cloud werkplek, netwerk, printers

U wilt controle over uw ICT infrastructuur en alle bijbehorende  apparatuur en hardware. Onze visie is dat uw ICT infrastructuur alles omvat zoals netwerk, werkplek, printers en devices zoals tablets en telefoon en smartphones. Op al deze gebieden leveren onze experts u de beste oplossing. Bij KNNS heeft u echt alles onder één dak.

Lees meer

Managed services en supplies

Het beheer van uw ICT omgeving en uw bedrijfsprocessen verreist steeds meer specialistische kennis. Het is niet meer wenselijk of mogelijk om al die kennis zelf in huis te hebben. Daarom brengt u deze kennis onder bij KNNS. Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven werken.

Lees meer

Procesoptimalisatie

Automatiseer uw (sub)processen en maak handmatige handelingen overbodig.
Document management en taak-automatisering gecombineerd met Business Intelligence zorgt voor complete controle en inzicht over uw bedrijfsproces.

Lees meer

Business intelligence

Verander data in krachtige verhalen die u helpen om inzichten te delen en samenwerking te verbeteren

U kunt al uw data op interactieve wijze verkennen. Er zijn geen grenzen, waardoor u inzichten kunt creëren die u niet eerder voor mogelijk hield. U heeft vragen, uw data bevat de antwoorden, onze dashboards maken van uw data visueel en relevant.

Lees meer

telefonie en communicatie

Vast en mobiel volledig geïntegreerd vanuit de cloud, geen centrale. Uitgebreide functionaliteiten zoals videovergaderen, conferencecalls en uw voicemails in uw mailbox. Met onze vervangservice zit u nooit zonder mobiel. Makkelijker bellen bestaat niet.

Lees meer

Cloud werkplek

ICT is bedoeld om werken makkelijker te maken. Uw systeem volledig ingericht én onderhouden op uw private cloud in ons datacenter, of op een centrale server bij u op locatie. De – vaste en mobiele – werkstations hoeven slechts op dit systeem aangesloten te worden. Een internetverbinding is voldoende.

Lees meer

Kantoorprinters

KNNS biedt een volledig assortiment van printapparatuur voor uw kantooromgeving. We bekijken hoe u kunt besparen op uw printkosten en hoe de printers kunnen bijdragen aan de verbetering van uw werkprocessen.  Maak ook gebruik van onze documentscan, wij brengen alle kosten van uw gehele documentstroom in kaart en ziet u hoe aanzienlijke besparingen en kwaliteits verbeteringen te behalen zijn.

Lees meer

Grootformaat en digitale drukpersen

KNNS heeft een gespecialiseerd team op het gebied van grootformaat plotters, grafische printers en digitale drukpersen.

Printers waarbij aan het resultaat hoge eisen worden gesteld koopt u niet zomaar. KNNS heeft kennis zowel voor advisering en aanschaf, maar ook op technisch gebied. Onze eigen technische service zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een goed draaiende machine en u heeft een korte lijn met onze eigen specialisten.

Lees meer

Managed Services

Met onze eigen service bent u verzekerd van continuïteit. Problemen worden vaak opgelost voordat ze optreden. Op afstand bewaken we uw netwerk, devices en printers, 24 uur per dag.

Lees meer

computer en kantoorbenodigdheden

KNNS biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn: kantoorbenodigdheden, facilitaire en kantinebenodigdheden, cartridges en alles voor de digitale werkplek van laptop, tablet tot muis.

Wij zorgen ervoor dat u tijd, geld en inspanning bespaart, dan kunt u bezig zijn met uw business. Al bijna 30 jaar staan wij onze klanten persoonlijk te woord met ons advies. 
 

Bekijk onze webshop en vraag een account aan.

Lees meer
Publicatiedatum: 26-02-2016

Tijdens business intelligence demo's krijg ik vaak de opmerking dat business intelligence pas zin heeft als je data op orde is. Maar het tegendeel is waar.

Door Jeffrey Wijdeven, directielid en verantwoordelijk voor Business Intelligence bij KNNS.

Wij zijn bij KNNS begonnen met business intelligence waarbij we data halen uit twee ERP systemen. De data in onze ERP systemen was verre van op orde en veel data stond zelfs in beide systemen. Ons bedrijf bestaat dertig jaar en sommige data is nog uit de beginperiode. Het ging ons in eerste instantie om adressen en contactpersonen. Ik hoef niet uit te leggen dat contactpersonen van een bepaald bedrijf wat we dertig jaar geleden in het systeem hebben ingevoerd zeer waarschijnlijk al gepensioneerd zijn.

Maar toen al onze gegevens en data in de business intelligence tool werden gevisualiseerd zagen we veel nauwkeuriger dan we ons ooit konden voorstellen wat een schat aan informatie we hadden. En het werd ook inzichtelijk waar de hiaten zaten. We kunnen nu precies zien, meten en sturen op ontbrekende of onvolledige gegevens. We zien nu bijvoorbeeld precies bij welke bedrijven we geen contactpersonen hebben met een mailadres. Zo bleek dat veertig procent van onze klanten nooit een nieuwsbrief van ons kreeg.

Regel 1: een bi tool helpt je om inzichtelijk te maken waar je database nog niet compleet is.


Dat iedereen in je organisatie netjes de systemen vult en gegevens up to date houdt is lang niet altijd een vanzelfsprekendheid. Ik zie dat veel organisaties daarmee stoeien. Hoe komt dat nou?
Administratie bijhouden crm-systemen vullen is meestal niet de corebusiness van de betreffende medewerkers. Neem bijvoorbeeld een verkoper, hij moet verkopen en de rest is voor hem noodzakelijk kwaad. We kunnen sancties uitdelen, maar motiverend is het natuurlijk niet. Gelukkig kan het ook anders.

Laat je medewerkers en collega's zien waarom de gegevens belangrijk zijn en laat zien dat een goed bijgewerkte database voor de medewerker en de organisatie van belang is. Nou is het de kunst om losse rapportages samen te voegen tot een dashboard wat voor iedereen van belang is en waar de medewerker zijn voordeel mee kan doen. Mat name dat laatste is de trigger voor de medewerkers om de database op orde te houden.

Regel 2: business intelligence motiveert medewerkers om de database bij te houden omdat ze hun eigen voordeel zien van een schone database.


Wil je dus met bi aan de slag, wacht dan niet tot je de data op orde hebt. Met bi gaat het veel sneller en het werkt motiverend.

Lees ook onze dienstenpagina over Business Intelligence.