Vragen? Bel of mail ons

Medewerkers
& gedrag


DV 5781

Neem contact op met onze expert Julie

Een verouderd wachtwoord of een knullige serverfout; cybercriminelen maken gretig gebruik van zwakke punten in de IT infrastructuur van organisaties. Externe risico’s zijn lang niet de enige bedreiging voor de bedrijfscontinuïteit. Wist je dat bijna de helft van alle cyberincidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen?

Goed beheer begint bij inzicht

Het is belangrijk om beschikbare data goed te beheren op individueel niveau. Wie heeft toegang tot welke bestanden en processen? KNNS biedt ondersteuning op het gebied van rollen en rechten, toegangsbeheer en gedeelde omgevingen. Zo zorgen we voor veiligheid en continuïteit.

24/7 controle op jouw IT omgeving vanuit het security operating center

Vanuit ons security operating center monitoren we jouw volledige IT omgeving op interne dreigingen. Hierbij kijken we naar de beveiliging op verschillende niveaus; van strategisch beleid tot techniek. Met behulp van AI technologie zijn onze experts in staat om risico’s preventief te signaleren, zodat jouw belangrijkste bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

 

Wat gebeurt er als jouw medewerker een phishing email opent?

Laten we in gesprek gaan

Identity management door onze security specialisten

Altijd inzicht in wie wanneer toegang heeft tot je online faciliteiten. Dat is identity management. Hiermee voorkom je dat medewerkers bij informatie kunnen waar ze niks mee van doen hebben. Of dat systemen informatie vrijgeven. Op basis van functie of rol in de organisatie wordt de toegang tot informatiebronnen op een veilige en efficiënte manier beheerd.

De uitdaging van Poelmann van den Broek Advocaten

Verbeteren van online samenwerking

Bekijk case