Vragen? Bel of mail ons

KNNS is trotse partner van Stappenbelt Specialized Racing Team


Silke Algera
Silke Algera - 09 april 2021
Samen met Stappenbelt Specialized Racing Team willen we onze gezamenlijke doelen behalen.

KNNS en Stappenbelt Specialized Racing Team zijn al een aantal jaren verbonden aan elkaar. In 2021 zetten we extra in op de ondersteuning en ontwikkeling van de mountainbikers in dit team om met dezelfde visie en motivatie de gezamenlijke doelen te behalen. 

Vanuit KNNS zijn we al meerdere jaren verbonden aan het Stappenbelt Specialized Racing team. Wij geloven in de topsportmentaliteit en daarom zetten we het komend jaar extra in op ondersteuning en ontwikkeling van de mountainbikers in dit team. De visie en drive van de renners en crewleden komt overeen met het DNA van KNNS: winnen willen we en winnen zullen we. Voor het hoogst haalbare resultaat gaan en een omgeving creëren waarin iedereen optimaal kan presteren.

Specialized Racing Team is actief in Nederland en in omliggende landen. De uitvalbasis van het team is in Apeldoorn. In die regio woont onze collega Erik Groen, elite MTB’er binnen het Stappenbelt Specialized Racing team en tevens meervoudig Nederlands kampioen op het onderdeel streetrace. Hij behoort al een aantal jaren tot de top 5 mountainbikers van Nederland.

Onze klanten en partners zijn een belangrijk onderdeel waar we trots op zijn. Net als op onze collega’s. KNNS hoopt door de intensivering van de samenwerking het verzorgingsgebied verder uit te breiden in Apeldoorn en omgeving. Zowel regionale als nationale zichtbaarheid zorgt ervoor dat wij onze gezamenlijke doelen komend jaar zullen behalen. Daarnaast is vitaliteit een onderwerp waar we binnen KNNS extra aandacht aan besteden. Tijdens één van de nog te organiseren events willen we onze relaties op de fiets krijgen. Er zijn meerdere collega’s die mountainbiken of wielrennen en wij zullen dan ook dankbaar gebruik maken van de expertise die onze collega’s in huis hebben.

Erikgroen3
Erikgroen2
Erikgroen
Erikgroen4