Events

Extra webinar: zo automatiseer je taken met Microsoft Power Automate

Silke - 20 januari 2021

Wegens grote interesse geven we een extra webinar over Microsoft Power Automate. Hierin leer je hoe je administratieve, tijdrovende taken gemakkelijk kan automatiseren. Gun jezelf extra werktijd en blijft gefocust op andere werkzaamheden. De webinar vindt plaats op 30 maart 2021. 

De officiële omschrijving van Power Automate is het maken van werkstromen tussen apps, bestanden en gegevens om tijdrovende taken te automatiseren zodat jij je kan richten op het volgende dat moet gebeuren. Power Automate kan dus verschillende onderdelen in apps met elkaar verbinden waardoor je heel gemakkelijk groeit als bedrijf omtrent data verzameling, dashboards, analysering en processen. 

De webinar vindt plaats op dinsdag 30 maart 2021 om 09:00. 

Kun je er deze webinar niet bij zijn dan kun je ook gewoon de webinar op 14 december 2021 volgen. Aanmelden voor december doe je hier

Een licentie voor Microsoft Teams is niet nodig om deel te nemen aan de webinar. Vul onderstaand formulier in en meld je aan. In het volgende scherm krijg je een link te zien die je in je agenda kan plakken. Je opent de link op het moment dat de webinar plaatsvindt. 

Deelname is gratis.

Hopelijk zien we je 30 maart. 

Aanmelden?

Misschien ook interessant.

Bekijk overzicht