Workshops

Collaboration workshop: Microsoft SharePoint.

Kelly - 10 januari 2020

SharePoint staat bekend als betrouwbare en veilige vervanger voor je opslagschijven. Maar dat niet alleen. Je kan SharePoint ook gebruiken als het Intranet bijvoorbeeld. In de collaboration workshop Microsoft SharePoint helpen we jouw organisatie bij het inrichten van SharePoint en helpen we je op weg te zorgen voor een goede adoptie ervan. 

 

Workshop Microsoft SharePoint. 

SharePoint wordt in Nederland het meeste gebruikt als document management systeem en staat voornamelijk bekend als vervanger van de traditionele opslagschijven. Binnen SharePoint zijn er tal van mogelijkheden. Leer in deze workshop alles over SharePoint. Van gebruik tot beheer 

Veel bedrijven maken al gebruik van Microsoft SharePoint, maar helaas niet op de meest effectieve manier. Het is gemakkelijk om van Microsoft SharePoint een modern document management systeem te maken, maar dan moet je wel weten wat het allemaal voor jou kan doen.  

Wat kan je verwachten?   

  • Training van het projectteam in het gebruik van Microsoft SharePoint
  • Aanbrengen van structuur en vormgeving binnen jouw Microsoft SharePoint omgeving   
  • Communicatieplan en communicatiematerialen (e-mails, narrowcasting en flyers)  
  • Strategisch beleid  
  • Handboek voor gebruiker en beheerder  
  • Videoinstructies op maat gemaakt  

Aanmelden? 

Heb jij interesse in de workshop Microsoft SharePoint? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Contactformulier

Misschien ook interessant.

Bekijk overzicht