Workshops

Collaboration workshop: mappenstructuur.

Kelly - 14 juni 2020

Een 'clean desk policy' gaat verder dan alleen je fysieke werkplek opgeruimd houden. Je digitale werkomgeving is minstens net zo belangrijk. Hoe richt je deze in hoe zorg je voor een goede adoptie? In de collaboration workshop Mappenstructuur leer je hier alles over! 

 

Workshop mappenstructuur. 

De clean desk policy klinkt iedereen tegenwoordig bekend in de oren. Het draait hierbij om het opruimen en schoon houden van je werkplek, zodat je je goed kan concentreren op je werk. Velen vergeten hierbij dat een clean desk policy verder gaat dan alleen je fysieke bureau. Hoe staat het namelijk met je mappenstructuur? Is deze aan het eind van iedere dag ook weer opgeruimd en schoon? 

Veel bedrijven zijn huiverig als het gaat om het herstructureren van hun mappenstructuur. Wij hebben echter al veel ervaring in het opschonen van mappenstructuren en kunnen je verzekeren dat dit gemakkelijker gaat dan je denkt. Vrijwel iedere medewerker ziet het nut in een betere mappenstructuur, maar weet gewoonweg niet waar te beginnen.  

Wat kan je verwachten? 

  • Hands-on training van projectteam in het opzetten van een mappenstructuur
  • Het samen opzetten van een machtigingsstructuur
  • Implementatie van de mappenstructuur in jouw IT-omgeving

Veelal zien we dat de mappenstructuur workshop gepaard gaat met onze workshop Microsoft SharePoint. Bekijk daarom deze workshop ook! 

Voorbeeld van een mappenstructuur.

Voorbeeld van een mappenstructuur.

Aanmelden? 

Heb jij interesse in de workshop mappenstructuur? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Contactformulier

Misschien ook interessant.

Bekijk overzicht