Cloud

Stap over naar de Cloud. Veilig, schaalbaar en betrouwbaar.

Het onderhouden van eigen servers en applicaties is een steeds complexere aangelegenheid. Toegang en beveiliging moeten perfect geregeld zijn. Overstappen naar de Cloud in plaats van investeren heeft veel voordelen. Schaalbaarheid, betrouwbaarheid en een betere performance. 

Flexibel en schaalbaar

Veel organisaties hebben tijdelijk behoefte aan extra capaciteit. Bij het uitvoeren van periodieke taken zoals het verwerken van de salarisstroken. Maar ook voor de verwerking van orders tijdens de feestdagen of het registreren van aanmeldingen voor een event. In de Cloud kun je capaciteit automatisch op- en afschalen. Altijd genoeg dus, zonder dat je betaalt voor iets wat je niet gebruikt.

Van investering naar (voorspelbare) kosten

De aanschaf en het beheer van eigen servercapaciteit is kostbaar. Zeker wanneer je geen structurele behoefte hebt aan al deze servercapaciteit. Dankzij de Cloud vermijd je deze investeringen en maak je de stap naar een abonnementsmodel, waarbij kosten voorspelbaar worden.

Kies de Cloud die past

De Cloud is geen uniforme oplossing. Zo kun je kiezen voor de openbare Cloud, privé Cloud of een mengvorm van beiden, ook wel hybride Cloud genoemd. De keuze die je maakt hangt samen met de mate van beveiliging, techniek en levensduur van je bestaande IT omgeving. We helpen je bij het maken van deze keuze én bij het maken van een Cloud roadmap voor de komende jaren.

We willen naar de Cloud. En nu?

Dankzij onze unieke aanpak weet je precies welke Cloudoplossing bij jouw organisatie past, nu én over vijf jaar. Een essentieel onderdeel is de Cloud roadmap: een op maat gemaakt stappenplan voor een veilige migratie naar de Cloud.

Zo doen we dat

Onze diensten voor de cloud

Azure roadmap

Azure is het publieke cloud platform van Microsoft. Het is een krachtig platform en wereldwijd netwerk van datacenters. Bovendien kun je Microsoft Azure perfect combineren met andere Microsoft apps.

Lees meer 

Microsoft 365

Microsoft 365 biedt uitgebreide mogelijkheden om zorgeloos te werken. De beste office apps gecombineerd met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging. 

Lees meer

On-premises

IaaS

PaaS

SaaS

Netwerk

Infratructuur