Vragen? Bel of mail ons

Masterclasses

Train de trainer in bewustzijn van cyberdreiging


Lisa

Wordt gegeven door Lisa van Koningsbruggen & Julie Verhoeven

Datum

Woensdag

1 februari

Locatie

KNNS Auditorium

Tijd

15:00 tot 16:00u

Topics

Awareness IT security/ cyberdreiging herkennen

Voor wie

HR medewerkers, marketeers, communicatiekrachten en managers. 

Aanmelden

In de train de trainer masterclasses van KNNS worden trainers, HR medewerkers, marketeers, communicatiekrachten en managers van organisaties getraind zodat zij het verhaal dat wij tijdens de masterclass vertellen, kunnen presenteren aan eigen collega's en hen kunnen trainen in het herkennen van cyberdreiging. 

Train de trainer in bewustzijn van cyberdreiging

  • Inhoud

  • Sprekers

  • Voor wie

  • Data & tijden

Deze masterclass gaat over het bewust & alert zijn op cyberdreiging.

Cyberdreiging is de laatste jaren toegenomen. Met name voor organisaties liggen er genoeg risico’s op de loer. Zoals verlies van data, onverwachte kosten, imagoschade of privacyinbreuk. Medewerkers zijn een makkelijke ingang voor criminele hackers. Ze klikken onbewust op phising mail, doen een geïnfecteerde download, maken verbinding met een onveilig netwerk of gaan niet zorgvuldig om met bedrijfsdata en privacy.

Je leert in deze masterclass hoe je collega's kan trainen in het herkennen van cyberdreiging en hoe ze beter om kunnen gaan met digitale veiligheid. De sessie zal ongeveer 1u duren. Na afloop krijgt je de presentatie in PowerPoint toegestuurd om je op weg te helpen bij de voorbereidingen van jouw eigen training. 

  • Lisa van Koningsbruggen, Manager Kwaliteit & Informatie bij KNNS 
  • Julie Verhoeven, Security consultant bij KNNS

HR medewerkers, marketeers, communicatiekrachten en managers die de organisatie meer alert willen maken op cyberdreiging. 

Woensdag 1 februari van 15:00 tot 16:00u