Vragen? Bel of mail ons

Workshops

Microsoft Yammer
medewerkers workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Microsoft 365 / Microsoft SharePoint / Samenwerken / Informatiemanagement

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

Wij ondersteunen jouw medewerkers in letterlijk het gebruik van Microsoft Yammer. Stap voor stap leggen wij ze uit welke knop waarvoor dient zodat ze straks met alle gemak Microsoft Yammer kunnen gebruiken en ook gaan gebruiken.

Microsoft Yammer training voor medewerkers

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

Het maakt niet uit of jouw organisatie al een tijdje met Microsoft Yammer werkt of dat de webapplicatie voor medewerkers geheel nieuw is. Dankzij deze training weet iedereen straks hoe Microsoft Yammer werkt en hoe ze deze op een goede manier kunnen gebruiken zodat online samenwerken straks nog makkelijker gaat en de betrokkenheid binnen een organisatie vergroot wordt. 

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Basis workshop

In de Microsoft Yammer cursus basis van 1 uur neemt onze Consultant medewerkers mee in Microsoft Yammer. Dit is een “zo doe je dat” training. Alle functionaliteiten binnen Microsoft Yammer komen aan bod zodat medewerkers straks precies weten welke knop of functie waarvoor dient en hoe ze deze moeten gebruiken. Dit uur gaan medewerkers voornamelijk luisteren en kijken. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een handboek waarin ze alles wat ze geleerd hebben terug kunnen lezen.  

Expert workshop

In de Microsoft Yammer training expert van 2 uur neemt onze Consultant medewerkers mee in Microsoft Yammer. Stap voor stap wordt uitgelegd welke knop of functie waarvoor dient en hoe ze deze moeten gebruiken. Alle functionaliteiten binnen Microsoft Yammer komen aan bod. Vervolgens krijgen de medewerkers opdrachten zodat de kennis meteen kan worden toegepast in de praktijk. Wij weten namelijk dat je het beste leert door zelf te doen. Doordat de training 2 uur duurt is er voldoende ruimte om diep in te gaan op vragen. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een handboek én video instructies waarin ze alles wat ze geleerd hebben terug kunnen lezen en kijken. 

Bij de basistraining is het niet perse nodig dat medewerkers al toegang hebben tot de Microsoft Yammer webapplicatie omdat men hier voornamelijk kijkt en luistert. Natuurlijk is het wel zo handig dat ze direct na de training zelf aan de slag gaan met Microsoft Yammer zodat ze alles wat ze geleerd hebt direct toe kunnen passen.

Bij de expert training vragen wij vooraf geregeld te hebben dat alle medewerkers die deelnemen toegang hebben tot de Microsoft Yammer webapplicatie. Tijdens de training gaan medewerkers namelijk opdrachten maken. Toegang tot Microsoft Yammer krijg je doordat je een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie hebt aangeschaft. 

De datum van deze workshop is op aanvraag. 

 

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze Microsoft Yammer workshop is gericht op medewerkers binnen een organisatie die met Microsoft Yammer willen gaan werken of er al een tijdje mee werken. Je organisatie heeft Microsoft Yammer aangeschaft binnen een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie of is van plan dat binnenkort te doen.  

Geïnteresseerd in de Microsoft Yammer workshop? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.