Vragen? Bel of mail ons

Workshops

Microsoft PowerApps
workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Microsoft 365 / applicaties bouwen / automatisering 

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

Je hebt gehoord over Microsoft PowerApps en zijn benieuwd hoe jullie dit in kunnen zetten voor het optimaliseren van verschillende werkprocessen. Eigenlijk hebben je verder nog geen idee hoe PowerApps mogelijk interessant kan zijn voor jullie organisatie. In deze sessie nemen wij je mee in alle mogelijkheden en kijken we samen welke passen bij jouw bedrijf. 

Microsoft PowerApps workshop

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

Deze workshop is echt gericht op de volgende stap van jouw organisatie. Wij nemen een projectteam uitgebreid mee in de mogelijkheden van de applicatie en dankzij het advies wat wij uitbrengen weet je straks precies hoe je Microsoft PowerApps kan inzetten om werkstromen te optimaliseren. Hier laten we het natuurlijk niet bij. We richten PowerApps ook meteen voor jouw organisatie in. 

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Verdieping workshop

Samen met het projectteam vanuit jouw organisatie gaat onze consultant sparren over huidige werkprocessen en werkstromen. Wij presenteren alle mogelijkheden binnen PowerApps. Het is een heel dynamische sessie waarin het ook echt de bedoeling is dat we veel input vanuit het projectteam krijgen. Wij maken een advies waarin de kansen van Microsoft PowerApps voor jullie beschreven staan en tot slot implementeren we deze. In het adviesgesprek voorafgaand aan de verdieping sessie kunnen we elkaars verwachtingen bespreken en kunnen we een indicatie geven van de prijs.

Het is nog niet per se nodig dat je de Microsoft PowerApps al hebt aangeschaft binnen een Microsoft licentie, maar dit maakt het natuurlijk wel makkelijker. Dit kunnen we altijd nog tijdens de sessie regelen. Stel wel alvast een projectteam bestaande uit personen van bijvoorbeeld afdeling marketing, IT en operatie. 

De datum van deze workshop is op aanvraag. 

 

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze sessies zijn bedoeld voor organisaties die al een tijdje met verschillende applicaties van Microsoft 365 werken en gehoord hebben van Microsoft PowerApps. Ze zijn benieuwd naar specifieke mogelijkheden hoe zij PowerApps kunnen inzetten en vervolgens deze ook ingericht willen hebben. PowerApps schaf je aan met een aparte Microsoft licentie. Deze zit dus niet in de Microsoft business basic, Microsoft business standard of Microsoft business premium licentie. Wij gaan met een projectteam van 3 personen vanuit jouw organisatie sparren over Microsoft 365 mogelijkheden en opties.

Geïnteresseerd in een Microsoft PowerApps workshop voor jouw organisatie? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.