Vragen? Bel of mail ons

Workshops

Mappenstructuur
medewerkers workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Mappenstructuur / Samenwerken / Informatiemanagement

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

Wij leren jouw medewerkers de juiste denkwijze bij het bepalen van een mappenstructuur zodat ze zelf aan de slag kunnen met de inrichting hiervan. Stap voor stap nemen we medewerkers mee in de best practices en de gedachte achter een mappenstructuur. 

Mappenstructuur training

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

Zijn jullie het overzicht verloren in alle mappen dan is het tijd om te herstructureren. Dankzij deze training weet iedereen straks wat de juiste denkwijze is met betrekking tot het opzetten van een mappenstructuur binnen OneDrive of binnen de netwerkschijf.

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Basis training

In de mappenstructuur cursus basis van 1 uur neemt onze Consultant medewerkers mee in het bepalen en uitrollen van een mappenstructuur. Dit is een “zo doe je dat” training. Alle 'best practices' komen aan bod zodat medewerkers straks helemaal zelf aan de slag kunnen met het vernieuwen van jullie mappenstructuur. Dit uur gaan medewerkers voornamelijk kijken en luisteren. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een handboek waarin ze alles wat ze geleerd hebben terug kunnen lezen.  

Expert training

In de mappenstructuur training expert van 2 uur neemt onze Consultant medewerkers mee in het bepalen en uitrollen van een mappenstructuur. Stap voor stap wordt uitgelegd welke denkwijze ze hierbij het beste kunnen hanteren. Vervolgens krijgen de medewerkers opdrachten en beginnen ze met het definiëren van een structuur zodat de kennis meteen wordt toegepast in de praktijk. Wij weten namelijk dat je het beste leert door zelf te doen. Doordat de training 2 uur duurt is er voldoende ruimte om diep in te gaan op vragen. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een handboek én video instructies waarin ze alles wat ze geleerd hebben terug kunnen lezen en kijken. 

Bij de basistraining is het niet perse nodig dat medewerkers al toegang hebben tot alle mappen op OneDrive of op de traditionele schijf omdat men hier voornamelijk kijkt en luistert. Natuurlijk is het wel zo handig dat ze direct na de training zelf aan de slag gaan met het bepalen en inrichten van de structuur zodat ze alles wat ze geleerd hebt direct toe kunnen passen.

Bij de expert training vragen wij vooraf geregeld te hebben dat alle medewerkers die deelnemen toegang hebben tot alle bedrijfsmappen op OneDrive voor bedrijven of op de netwerkschijf. Tijdens de training gaan medewerkers namelijk opdrachten maken. Toegang tot Microsoft OneDrive voor bedrijven krijg je doordat je een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie hebt aangeschaft.

De datum van deze workshop is op aanvraag.

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze OneDrive training is gericht op medewerkers binnen een organisatie die behoefte hebben aan een structuur in bedrijfsmappen binnen OneDrive voor bedrijven of binnen de traditionele netwerkschijf. Je organisatie heeft Microsoft OneDrive aangeschaft binnen een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie of is van plan dat binnenkort te doen.  

Geïnteresseerd in een mappenstructuur workshop voor medewerkers? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.