Vragen? Bel of mail ons

Digitaliseren &
automatiseren


Marcel S

Neem contact op met Marcel

Is jouw organisatie voorbereid op verandering en groei? Wat jouw ambitie ook is; internationalisering, modernisering of de implementatie van digitale dienstverlening; in feite wordt iedere organisatie een IT bedrijf of is er nauw mee verbonden. De juiste mensen en kennis zijn al lang niet meer de enige voorwaarde voor succes.

Een IT omgeving die met je meegroeit

Een IT omgeving die met je mee kan groeien; veilig en betrouwbaar, maar bovenal flexibel en schaalbaar. Dat is de toekomst. Uiteindelijk is iedere organisatie in beweging. De digitale infrastructuur moet daarbij ondersteunend zijn aan jouw groeiambities en niet een beperkende factor. KNNS helpt je met een digitale omgeving die klaar is voor jouw ambities.

Bekijk onze aanpak

Aandacht voor jouw IT omgeving vanuit het network operating center

Vanuit ons network operating center beheren we jouw volledige IT omgeving; van netwerken, devices, processen tot werkplekken. We installeren updates, monitoren de capaciteit van je servers 24/7 en checken doorlopend de veiligheid van je data en werkplekken. Door onze unieke preventieve werkwijze komen jouw belangrijkste bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Lees meer over de monitoring van IT

Wat als jij morgen die grote klant binnenhaalt?

Laten we in gesprek gaan

Cloud oplossingen op maat

De cloud maakt IT omgevingen flexibel, schaalbaar en kosteneffectief. Azure is de cloud omgeving van Microsoft. Daardoor valt het perfect te combineren met andere Microsoft apps, zoals Microsoft 365. Maar hoe stap je over naar Azure? Kies je voor de publieke of een privé Cloud? Dankzij onze unieke aanpak zorgen we voor een stapsgewijze en soepele overstap naar de Cloud.

De uitdaging van Tricorp

Voor meer dan 70 Tricorp professionals een flexibele en veilige IT infrastructuur

Bekijk case