Workspace

In een steeds mobielere wereld waar de lijntjes steeds korter worden, werken mensen waar en wanneer ze maar kunnen. De ideale situatie is wanneer je altijd en overal dezelfde beleving hebt in het doen van je werk. En dit is mogelijk zonder beperkingen! Omdat de data in de cloud staat, kan je hetzelfde werk doen zowel op je telefoon als op je laptop.

De gebruiker staat centraal. Van de wens met welke device hij wil werken tot de programma’s die nodig zijn om het werk te doen. De uitkomst is één workspace met alle tools die vanaf ieder device zijn te bereiken en er hetzelfde uitzien. Zo hoeft er niet meer nagedacht te worden over waar het staat of hoe het werkt. Je kan met je eigen business bezig zijn én blijven.

Office 365

De Workspace is gebaseerd op Office 365. Wanneer je al hiermee werkt, voelt en functioneert het exact hetzelfde. Naast de ‘tegels’ die er zijn voor applicaties als Mail, Word, Excel, Teams en SharePoint kan ieder ander programma ook worden toegevoegd. Hierdoor ontstaat er één portal naar al je apps; van je CRM-systeem tot LinkedIn. Handig? Ja, omdat de workspace de inlog faciliteert hoef je nergens meer afzonderlijk in te loggen.

Met Workspace as a Service ontstaat er een efficiëntere manier van werken die overal gelijk is. Of je nu met je laptop in de trein zit of met je telefoon bij de tandarts wacht. Overal kun je hetzelfde werk doen.

Wil jij altijd en overal kunnen werken?

Nick laat je graag zien hoe.

0885667000