Workshops

IT simpel maken, daar geloven we in bij KNNS. Om dat goed te doen is jouw hulp nodig. Als klant bepaal en bedenk jezelf hoe je wil werken; de IT faciliteert dat. Om de IT zo simpel mogelijk te maken en dat jij en je collega’s er prettig mee werken, heeft KNNS een viertal workshops ontwikkeld.

Tijdens deze workshops ervaar je het gebruiksgemak en de efficiëntievoordelen van de moderne digitale werkplek.

1. Bouw je moderne digitale werkplek

Wat is jouw manier van werken? Welke applicaties gebruik je en met wie werk je samen? Aan de hand van deze vragen, en op basis van de techniek van Office 365 i.c.m. Synigo Pulse, tuigen we je nieuwe digitale werkplek op. De uitkomst is één overzicht met toegang tot al je apps, afspraken, recent werk en mensen waar je mee samenwerkt.

2. Workshop: Security Awareness

Weet wat je doet en wat de impact is van je handelen. Dat staat centraal bij het geven van de workshop Security Awareness. De techniek kan nog zoveel firewalls en virusscanners inzetten, maar als de mens een phishing-mail niet herkent of data laat rondslingeren blijft de kans op een datalek groot.

Daarom ligt bij deze workshop de focus op het verbeteren van de bewustwording van en bij mensen. Met een interactieve quiz, praktijkvoorbeelden en handige tips krijgt de security awareness een boost. Op deze wijze is een ieder zich (weer) bewust van zijn rol en invloed op het beveiligen van informatie.

3. Customer Immersion Experience (CIE)

De Customer Immersion Experience (CIE) is een praktijkgerichte sessie die erop gericht is om kennis te maken met de allerlaatste Microsoft-technologieën. Dat doe je natuurlijk op hypermoderne devices en onder begeleiding van een Microsoft gecertificeerde KNNS-professional.

De CIE brengt in een interactieve setting de IT en de ‘business’ samen. Medewerkers vanuit beide disciplines ervaren welke meerwaarde Microsoft 365 hen biedt in de dagelijkse werkzaamheden. Het ervaren gebeurt doordat de aanwezigen zelf aan de knoppen zitten.

4. Office 365 Bootcamp

Je hebt Office 365, maar wil het nu optimaal gebruiken. Leer tijdens de bootcamp in één dag de geheimen van Office 365 kennen. Ervaar de geïntegreerde kracht van onder andere Office, OneDrive, Skype for Business, Teams en Planner. Met de bootcamp van KNNS word je nog enthousiaster over Office 365 en benut je optimaal alle voordelen van deze cloudoplossing. Zo werk je nóg efficiënter en gemakkelijker samen.

De bootcamp is toegespitst op de werkprocessen binnen jouw organisatie en je zit zelf aan de knoppen. Daardoor zie je in één dag wat voor jou relevant is en hoe je efficiënter, overzichtelijker en gemakkelijker samenwerkt.

Wil je meer weten hierover?

Neem contact op met Marcel

0885667000