VoIP

VoIP: Voice over IP

Connectiviteit en kunnen communiceren met elkaar is binnen de moderne werkplek nog steeds ontzettend belangrijk. Door telefonie online aan te bieden, krijg je als gebruiker nog meer mogelijkheden en flexibiliteit. In samenwerking met Previder heeft KNNS een toekomstvaste oplossing ontwikkeld: Telefonie Online.

Met Telefonie Online communiceer je via de cloud waardoor je geen fysieke telefooncentrale en ISDN-verbinding meer nodig hebt. Bovendien krijg je met Telefonie Online een wereld aan nieuwe communicatiemogelijkheden en zijn koppelingen met andere applicaties eenvoudig te realiseren.

Gemak in plaats van rompslomp

Met Telefonie Online heb je nog maar één aanspreekpunt voor een volledig beheerde oplossing. In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal de telefooncentrale in de cloud nooit verouderen. Deze ontwikkelt automatisch met de nieuwe technieken mee. Het voordeel hiervan is gemak en rust, omdat je geen operationele zorgen meer hebt. Tevens ben je verzekerd van de nieuwste functionaliteiten omdat het platform continu up-to-date blijft.

Ontdek de voordelen van VoIP.

Bel of mail mij gerust.

0885667000