Telefonie

Connectiviteit en kunnen communiceren met elkaar is binnen de moderne werkplek ontzettend belangrijk. Dat wordt onder andere gedaan door te bellen. Door telefonie online aan te bieden, krijg je als gebruiker nog meer mogelijkheden en flexibiliteit. In samenwerking met RoutIT heeft KNNS een toekomstvaste oplossing ontwikkeld.

Met de telefonie oplossing van KNNS communiceer je via de cloud waardoor je geen fysieke telefooncentrale en ISDN-verbinding nodig hebt. Bij sommigen is deze techniek beter bekend als VoIP (Voice over IP). Met Telefonie Online krijg je een wereld aan nieuwe communicatiemogelijkheden tot je beschikking en zijn koppelingen met andere applicaties eenvoudig te realiseren.

Gemak in plaats van rompslomp

Met Telefonie Online heb je nog maar één aanspreekpunt voor een volledig beheerde oplossing. In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale zal de telefooncentrale in de cloud nooit verouderen. Deze ontwikkelt automatisch met de nieuwe technieken mee. Het voordeel hiervan is gemak en rust, omdat je geen operationele zorgen hebt. Tevens ben je verzekerd van de nieuwste functionaliteiten omdat het platform continu up-to-date blijft.

Ontdek de voordelen van VoIP.

Bel of mail mij gerust.

0885667000