Samenwerken

De moderne werkplek is gebaseerd op samenwerking. Office 356 biedt oplossingen aan om de samenwerking te faciliteren en te bevorderen. De moderne werkplek wordt afgestemd op de behoeftes en wensen van iedere medewerker. Dit leidt er onder andere toe dat ze productiever zijn en het werk beter en efficiënter kunnen uitvoeren. KNNS helpt u bij het bepalen welke oplossingen het beste bij jouw organisatie passen.

Om optimaal gebruik te maken van de oplossingen, is een beleid benodigd waar de tool op wordt ingericht. Daarnaast is de mate van adoptie en vaardigheden van de gebruikers rondom samenwerken bepalend. Zodoende zorgen wij zowel voor een technische als een organisatorische implementatie van de oplossingen.

Customer Immersion Experience (CIE)

De Customer Immersion Experience (CIE) is een praktijkgerichte sessie die erop gericht is om kennis te maken met de allerlaatste Microsoft-technologieën. Dat doe je natuurlijk op hypermoderne devices en onder begeleiding van een Microsoft gecertificeerde KNNS-professional.

De CIE brengt in een interactieve setting de IT en de ‘business’ samen. Medewerkers vanuit beide disciplines ervaren welke meerwaarde Office 365 hen biedt in de dagelijkse werkzaamheden. Het ervaren gebeurt doordat de aanwezigen zelf aan de knoppen zitten.

Adoptie Office 365

Deze adoptie aanpak voor eindgebruikers is bestemd voor organisaties die de meest doeltreffende manieren zoeken om zo veel mogelijk uit hun investering in Microsoft te halen. Het is een reeks stapsgewijze activiteiten voor het identificeren en uitvoeren van specifieke taken die uw organisatie in staat stellen deze nieuwe werkcultuur te omarmen.

Een geslaagde adoptie is het resultaat van inzicht in de zakelijke uitdagingen die u wilt oplossen met Microsoft. En natuurlijk moeten ook de mensen in uw organisatie inzien welke voordelen de aangedragen oplossingen bieden. Mensen verzetten zich vaak tegen verandering, dus moeten ze weten wat ze eraan hebben. De adoptie aanpak zorgt ervoor dat de toegevoegde waarde duidelijk is voor de collega’s en zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie er doelmatig mee kan werken.

Wil je meer weten hierover?

Neem contact op met Marcel

phone 0885667000