• processen, informatie, communicatie
  • Procesoptimalisatie
  • Business intelligence
  • telefonie en communicatie
 • Cloud werkplek, netwerk, printers
  • Cloud werkplek
  • Kantoorprinters
  • Grootformaat en digitale drukpersen
 • Managed services en supplies
  • Managed Services
  • computer en kantoorbenodigdheden

processen, informatie, communicatie

De basis van ICT is de optimalisatie van uw bedrijfsproces. Daarbij ligt de focus op verbetermogelijkheden van uw informatie, communicatie en werkstomen. Met onze suite van oplossingen zorgen we dat u compleet inzicht en controle heeft over uw bedrijfsproces.

Lees meer

Cloud werkplek, netwerk, printers

U wilt controle over uw ICT infrastructuur en alle bijbehorende  apparatuur en hardware. Onze visie is dat uw ICT infrastructuur alles omvat zoals netwerk, werkplek, printers en devices zoals tablets en telefoon en smartphones. Op al deze gebieden leveren onze experts u de beste oplossing. Bij KNNS heeft u echt alles onder één dak.

Lees meer

Managed services en supplies

Het beheer van uw ICT omgeving en uw bedrijfsprocessen verreist steeds meer specialistische kennis. Het is niet meer wenselijk of mogelijk om al die kennis zelf in huis te hebben. Daarom brengt u deze kennis onder bij KNNS. Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven werken.

Lees meer

Procesoptimalisatie

Automatiseer uw (sub)processen en maak handmatige handelingen overbodig.
Document management en taak-automatisering gecombineerd met Business Intelligence zorgt voor complete controle en inzicht over uw bedrijfsproces.

Lees meer

Business intelligence

Verander data in krachtige verhalen die u helpen om inzichten te delen en samenwerking te verbeteren

U kunt al uw data op interactieve wijze verkennen. Er zijn geen grenzen, waardoor u inzichten kunt creëren die u niet eerder voor mogelijk hield. U heeft vragen, uw data bevat de antwoorden, onze dashboards maken van uw data visueel en relevant.

Lees meer

telefonie en communicatie

Vast en mobiel volledig geïntegreerd vanuit de cloud, geen centrale. Uitgebreide functionaliteiten zoals videovergaderen, conferencecalls en uw voicemails in uw mailbox. Met onze vervangservice zit u nooit zonder mobiel. Makkelijker bellen bestaat niet.

Lees meer

Cloud werkplek

ICT is bedoeld om werken makkelijker te maken. Uw systeem volledig ingericht én onderhouden op uw private cloud in ons datacenter, of op een centrale server bij u op locatie. De – vaste en mobiele – werkstations hoeven slechts op dit systeem aangesloten te worden. Een internetverbinding is voldoende.

Lees meer

Kantoorprinters

KNNS biedt een volledig assortiment van printapparatuur voor uw kantooromgeving. We bekijken hoe u kunt besparen op uw printkosten en hoe de printers kunnen bijdragen aan de verbetering van uw werkprocessen.  Maak ook gebruik van onze documentscan, wij brengen alle kosten van uw gehele documentstroom in kaart en ziet u hoe aanzienlijke besparingen en kwaliteits verbeteringen te behalen zijn.

Lees meer

Grootformaat en digitale drukpersen

KNNS heeft een gespecialiseerd team op het gebied van grootformaat plotters, grafische printers en digitale drukpersen.

Printers waarbij aan het resultaat hoge eisen worden gesteld koopt u niet zomaar. KNNS heeft kennis zowel voor advisering en aanschaf, maar ook op technisch gebied. Onze eigen technische service zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een goed draaiende machine en u heeft een korte lijn met onze eigen specialisten.

Lees meer

Managed Services

Met onze eigen service bent u verzekerd van continuïteit. Problemen worden vaak opgelost voordat ze optreden. Op afstand bewaken we uw netwerk, devices en printers, 24 uur per dag.

Lees meer

computer en kantoorbenodigdheden

KNNS biedt alles wat uw bedrijf nodig heeft om succesvol te zijn: kantoorbenodigdheden, facilitaire en kantinebenodigdheden, cartridges en alles voor de digitale werkplek van laptop, tablet tot muis.

Wij zorgen ervoor dat u tijd, geld en inspanning bespaart, dan kunt u bezig zijn met uw business. Al bijna 30 jaar staan wij onze klanten persoonlijk te woord met ons advies. 
 

Bekijk onze webshop en vraag een account aan.

Lees meer

Optimaliseer uw documentstroom en elimineer handmatige handelingen. Twee krachtige middelen om uw bedrijfsproces een boost te geven.

KNNS heeft voor u de beste oplossingen in een suite samengesteld. Daarmee zijn we in staat om enorme besparingen in werktijd te realiseren en tegelijkertijd de kwaliteit te verhogen. Hieronder een greep uit onze praktische toepassingen:
 

► Digitale boekhouding en inkomende facturen automatisch verwerken

Facturen moeten meestal geaccordeerd worden, maar dat is een omslachtig proces. Inzicht in wie welke factuur moet goedkeuren ontbreekt vaak of er worden aparte lijsten bijgehouden. Maar hoe lang ligt een factuur al ter goedkeuring bij welke medewerker? Loopt u zo geen betalingskorting mis? Dan is het ook mogelijk dat een factuur automatisch herkend wordt en dat de boeking automatisch in uw financieel pakket wordt geregistreerd.
 

► Contractmanagement

Te laat met opzeggen van een contract? Welke contracten heeft u eigenlijk? Wilt u tijdig een bericht krijgen als een contract verloopt? Door al uw contracten op een slimme manier te centraliseren gaat u meer grip krijgen. Ontdek hoe dit proces u voordelen biedt.
 

► Digitaal personeelsdossier

Het beheer van alle documenten rondom uw medewerkers, nieuw, bestaand en ex is een grote klus. Zijn alle formulieren goed ingevuld? Zijn er verlopen identiteitsbewijzen? Voldoet mijn dossier aan de nieuwe privacywet?
 

► Salesproces en buitendienst sales

Offertes zijn afspraken die u maakt met uw klanten. U wilt de totstandkoming van een offerte vastleggen. Maar uw verkoop is ook veel onderweg. Eén dossier van het eerste contact met een prospect tot de uiteindelijke verstuurde factuur en alles daartussen zou de kwaliteit en klantentevredenheid vergroten en het bespaart veel tijd.
 

► Transport documenten

Voor het verplaatsen van goederen van producenten naar klanten zijn zeer veel documenten gemoeid. Facturen, pakbonnen, schadeformulieren, douanedocumenten etc. De afhandeling daarvan is een kritisch proces en belangrijk voor de marge en klanttevredenheid. Digitaliseren verhoogt de efficiency en verlaagt de risico's. Krijg meer inzicht en voorkom onnodige vertraging door een incompleet dossier. Klik hier voor meer info.
 

► eMail-archivering

Overvolle emailboxen? Emails die centraal opgeslagen moeten worden, maar toch in persoonlijke inboxen staan? Wist u dat 70% van de bedrijfsgevoelige informatie in de mailboxen staat? Email centraal opslaan en direct taggen of koppelen aan een order, debiteur, ERP systeem dat is de weg. Vraag een demo aan rechtsboven in ons contactformulier.

Meer weten?

* verplichte velden
“30% van de werktijd van een kantoormedewerker wordt besteed aan het zoeken en opslaan van documenten"

Document management algemeen

Met Docuware Document Management centraliseren we de volledige documentenstroom van papier tot email. Middels voor u op maat geconfigureerde workflows bent u in staat om precies te zien waar documenten zich bevinden en waar de workload zich bevindt. Ontdek hoe het beste Enterprise content management platform uw organisatie kan verbeteren op ieder niveau en elke afdeling.
 

Taken automatiseren met de Taskmanager

De Taskmanager is een product waarmee handmatige taken zonder programmeerwerk geautomatiseerd kunnen worden. Hiermee kunnen zeer grote tijdswinsten gerealiseerd worden en daarmee ook een snelle ROI. De mogelijkheden zijn oneindig, maar wij hebben de meest inspirerende processen voor u op een rij gezet. Bekijk welke mogelijkheden vandaag de dag beschikbaar zijn.
 

Workflow en bedrijfssoftware

Zelf workflows inregelen en verbinding van uw financiële en bedrijfsprocessen. Synergy en Globe van Exact bieden u vele mogelijkheden om op een moderne manier te werken.