De digitalisering gaat vaak sneller dan we met zijn allen kunnen bijbenen. Documenten verschuiven veelal naar de cloud, maar printen blijft. Pakbonnen voor allerlei zendingen of toch even die offerte fysiek vasthebben en nalezen zijn slechts een paar voorbeelden waarom documenten nog steeds worden geprint.

KNNS volgt deze digitalisering alsmede de gebruikersbehoefte op de voet. Mensen willen een uitdraai van het document maken wanneer zij dat wensen – en vanaf een device naar keuze. Even snel het voorstel voor een klant vanaf je telefoon printen in plaats van dat je eerst je computer moet opstarten. Deze manier van werken, heet cloud-ready printen. Hierbij print je vanaf ieder apparaat dat met het internet is verbonden.

Grootformaat

Ga jij voor groter dan A3? Geen probleem. KNNS helpt je met plotters voor zowel de technische als grafische industrie. Bekijk de plotters in de webshop!

Voorkom een datalek

De printer of drukpers is slechts een station in de volledige levenscyclus van een document of poster. Wél een van de mooiste stations omdat hier het product af en concreet is. Alleen kun je in deze digitale wereld je niet meer focussen op het printje. De focus moet nu liggen op de gehele levenscyclus van een document: van de creatie tot de vernietiging ervan.

Dit proces moet veilig verlopen. De security moet kloppen vanwege de steeds grotere kans op datalekken en cyberaanvallen. KNNS denkt mee over hoe de security optimaal is.

Non-stop printen

Met managed print services zijn we storingen voor en zorgen we dat supplies zoals papier en toner- en inktcartridges altijd voorradig zijn. Mocht er een storing plaatsvinden die ter plekke moet worden opgelost, dan komt een van onze eigen engineers langs om het printprobleem op te lossen.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact op met Marcel. Contact opnemen