Laptops

De ideale werkplek, met de allernieuwste laptops.

De allernieuwste laptops, optimale service én kennis van jouw IT omgeving. Daardoor profiteer jij van flexibele oplossingen. Koop of lease eenvoudig laptops en laat je ontzorgen. Wij maken jouw ideale werkplek compleet door de ideale laptop te verzorgen, installeren én beheren. Dat alles met één aanspreekpunt, wel zo makkelijk. 

Advies van een expert?

Géén investering vooraf, maar jouw laptop eenvoudig leasen

Steeds meer bedrijven kiezen voor DaaS, Device as a Service, vanwege de vele voordelen. Zo ben je verzekerd van de nieuwste laptop voor een vast bedrag per maand. Medewerkers ontvangen een managed laptop die uitgepakt en geïnstalleerd is met applicaties naar keuze. Ook support op afstand, reparatie en garantie regelen we voor je. Als HP Gold partner kunnen we HP laptops voordelig leveren. Maar ook laptops van Microsoft, Dell, Apple en Lenovo behoren tot ons assortiment.

Productiever en efficiënter werken met de perfecte laptop

Werkzaamheden verschillen sterk per afdeling, of zelfs per medewerker. Het is dan ook niet logisch om een controller, receptioniste en accountmanager op dezelfde laptops te laten werken. Per functiegroep of medewerker richten we de ideale werkplek in. Regelmatig onderweg, een vaste werkplek, veel of weinig applicaties nodig. Onze adviseurs weten precies hoe iedereen een ideale werkplek krijgt.

Lekker doorwerken dankzij preventieve monitoring

Trage laptops dankzij een vol werkgeheugen. Of een laptop die nét voor je presentatie een update nodig heeft. Wij vinden dat de ideale werkplek altijd moet werken. Daarom zetten we preventieve monitoring ook in voor laptops. Zo kunnen we een trage laptop op tijd vervangen en de nieuwste versie van applicaties op afstand installeren.