Informatiemanagement

We hebben te maken met een toename van informatie. De uitdaging is om de juiste informatie te vinden en te delen. Collega’s hanteren regelmatig een eigen opslagmethode en het is niet duidelijk wie toegang heeft tot welke informatie.

KNNS biedt tools aan om informatie op een centrale en uniforme wijze aan te bieden. Hierbij kan je altijd bij de informatie, beschik je altijd over de laatste versie en ben je in controle over wie er toegang heeft.

microsoft-teams

Mappenstructuur 

We staan jou graag bij, bij de overgang naar SharePoint en Teams waarover we hieronder meer vertellen. Deze overgang van systemen komt volledig tot zijn recht als je begint met het onderhanden nemen van jouw mappenstructuur.  

Wij hebben een adoptietraject ontwikkeld, waarmee we bij jouw bedrijf in een korte tijd de meest effectieve mappenstructuur kunnen opzetten, welke door de gehele organisatie wordt geadopteerd. We starten met een training van de stuurgroep, waarbij er op een andere manier gekeken wordt naar het opzetten van een mappenstructuur. Na een beleid opgezet te hebben, Early Adopter programma voltooid te hebben, volgt het trainen van de gehele organisatie in de nieuwe denkwijze van de mappenstructuur. Na dit adoptietraject weet elke medewerker niet alleen waar hij documenten kan terugvinden, maar ook waar hij deze moet plaatsen.   

SharePoint

Op SharePoint komt alle kennis van medewerkers samen. Vind makkelijk de informatie die jij zoekt met één muisklik. Laat je inspireren door de documenten die collega’s gedeeld hebben. Of pas indien nodig het document aan. Het maakt niet uit of je nu vanaf kantoor werkt of altijd onderweg bent. SharePoint zorgt ervoor dat jij altijd en overal kan werken. Toegang tot een document beperken tot specifieke medewerkers? Geen probleem! Per SharePoint-site is het mogelijk aparte rechten toe te kennen per medewerker.

Verander bedrijfsprocessen met Microsoft SharePoint en ervaar zelf enorme verbetering van productiviteit. Van eenvoudige processen zoals goedkeuringen tot complexe en unieke werkstromen die in jouw bedrijf plaatsvinden; SharePoint maakt alles makkelijker. Door de integratie met Power Automate, Power Apps en Teams kan jij eindeloos jouw processen optimaliseren.

Teams

Het idee achter Microsoft Teams is dat je makkelijk, eenvoudig en veilig met elkaar samenwerkt. Omdat alles binnen één ecosysteem zit, is de data waar jij en je teamleden aan werken alleen zichtbaar voor wie het relevant is. Je mail checken, de voortgang van een project volgen, een document opstellen, een vergadering plannen en zelfs een telefoongesprek opstarten. Alles doe je vanuit Teams. Door zoveel mogelijk werkzaamheden die je in teamverband doet onder te brengen in Teams krijg je focus en wordt de communicatie doelgericht.

Ontdek documentmanagement

Ik help je graag verder

phone 0885667000